Cum îți poți bate joc de propriile idei

Se ia un om cunoscut, mai presus de suspiciuni, se convinge să candideze pentru tine. Omul a făcut la vremea lui audiență și a stârnit valuri de aplauze pe TV, e în continuare cât se poate de ok. Se ia o cameră, se pune omul la cameră, se dă drumul. Omul spune niște amabilități. Rezultatul:

Când e gata, se botează tot cu numele “Spot Cristian Țopescu”, ca nu cumva să creadă lumea că ok, e unul din mai multele materiale, o declarație oarecare, care va fi urmată și de altele, eventual făcute cum se fac lucrurile pe lumea asta.

Rezultat: 18 vizionări în patru zile, în momentul în care scriu eu. E ca și cum ai deschide conserve cu o sabie Katana. Dacă vreți să vedeți și alte “spoturi” la fel, luați de-aici.

Apropo, vouă cine vi se pare că are cea mai proastă campanie până acum? Aș fi vrut să ne întrebăm a cui e mai bună, dar din păcate…

10 thoughts on “Cum îți poți bate joc de propriile idei”

 1. Arată de parcă n-ar avea deloc dinți în gură.
  Jenant, îl adăugăm alături de cizmele Oanei Niculescu Mizil prin noroiul din Ferentari.

 2. Sentința e prea dură, mi se pare tare “naturel” omul. În afară de faptul că l-au pus “contre-jour”, Țopescu iese simpăticuț din toată afacerea asta.

  Cum ar fi arătat “profi” un clip cu Cristian Țopescu? Cu poze de arhivă când comenta el meciuri, cu căștile pe urechi, cu el vorbind despre creșterea economică a guvernului Tăriceanu? Cu Țopescu prezentând harta soluțiilor ca Blaga, mergând prin piețe să întrebe prețul cepei, la tribuna partidului aplaudat de colegii din PNL, totul pe o muzică victorioasă (Chariots of fire – musai)?

  Eu personal aș fi respectat același scenariul, cu mici modificări. L-aș fi pus pe un hipodrom, omului îi place hipismul. Chestie de finețe.

 3. Vai de mine… 1. Dimitri are dreptate, în mod evident e o problemă stomatologică acolo. 2. Dacă vorbea dțnsul cu o casă de producție, probabil că obținea un spot profi pe gratis… sau oricum ceva difuzabil. Dar, mă rog, poate c-a preferat o “adresare directă”…

 4. Someone: asta cu stomatologia am bănuit-o și eu – fiindcă la rândul meu sunt știrb de de-abia pot ieși din casă până mâine (reparații capitale) și vorbesc la fel. Totuși, să fim drepți, nu e vina PNL-ului aici.

 5. Eftimie: problema nu e că Țopescu e nasol, chiar cu vorbirea aia șâșâită. N-are cum să fie. A făcut o viață ceea ce face acum pe YouTube. Problema e că… nu e.

  Spotul bun e p-acolo pe unde-l cauți tu, eu am găsit asta: să mergi în urmă și să iei fragmentele alea pentru care a fost interzis, gen “jucătorii să fie lăsați să joace în străinătate” și să zică – “Poate că nu sunt decât un comentator de sport. Totuși – ceea ce m-a preocupat atunci mă preocupă și acum”.

 6. Iulian, cu tot respectul pentru d-nul Topescu, clipul e penibil, domnii astia de la PNL traiesc in care epoca? Daca nu isi permit sa plateasca profesionisti pentru imagine in campaniile electorale, nu se pot macar uita la altii??? Ca doar traim in era comunicatiei…
  Unii ne uimesc, cu imagini holografice, altii cu personaje anacronice. I-au intrerupt bietului om sedintele la stomatolog. Scuze, dar nu m-am putut abtine. 🙂

 7. Eu sunt curios ce buget au ei de candidat. Ori agentie isi trage vreun tun mare, ori lucreaza cu agentia care facea machetele pentru loz in plic pe vremea comunistilor. Pe mine ma amuza/ ingrozeste poza lui Tariceanu din afise cu cel mai hidos rictus din istorie.

  Pentru cineva care lucreaza in comercial si nu in politic, asa ceva nu se (mai) face nici pentru companiile de cartier.

  Partidele ori sunt rupte complet de orice ralitate, ori lipsite de cea mai elementara organizare interna. Probabil ca amandoua…

 8. S-au gindit ca trebuie sa semene a transmisie LIVE !!! A se remarca sunetul de fond, captat in priza directa. Manifestarea a avut loc la intrarea din parcul Tineretului (cea dinspre Sincai). Sa ma ierte domnia sa pentru ironia rautacioasa care urmeaza (pentru ca ii port un mare respect dar) cred ca si-a lasat dintii in ceea ce s-a oferit la pomenile electorale. Era tare carnea de mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *