Crowdfunding care funcționează, în România. Depuneți proiecte

Ați auzit, probabil, de crowdfunding. E vorba de un gen de finanțare benevolă, direct de la public, care se potrivește cu un anumit gen de proiecte, mai degrabă culturale. Noutatea e că o asemenea idee există și funcționează și în România, pe We-Are-Here.ro. Site-ul funcționează ca o placă turnantă între autorii de proiecte și finanțatori. Diferite inițiative gen Anim’est sau Green Hours Jazz festival au strâns de la public sume de ordinul câtorva sute de euro. Sumele pot fi donate prin card sau SMS.

Noutatea și mai nouă e că We-Are-Here.ro lansează o cerere de ofertă virtuală pentru următoarele trei săptămâni, când vă puteți depune proiectele pe platformă.

Comunicatul:

Mesaj important pentru creativii din toata tara: in urmatoarele trei saptamani, va asteptam sa va depuneti proiectele pe platforma de crowdfunding We Are Here, pe site-ul www.we-are-here.ro.

Pentru că vrem sa aducem mai multa creativitate in fata mai multor oameni, am pregatit un spatiu web unde voi, creatorii si inovatorii, cei care faceti lumea sa se miste, sa gasiti sustinatori si finantare prin crowdfunding. Pe www.we-are-here.ro, va veti putea prezenta proiectele în fata comunitătii direct interesate, care are acelasi pasiuni ca si voi, si sa il lansati in lume, cu ajutorul unei armate de sustinatori.

Daca aveti o idee creativa care sa produca un rezultat concret, cu o data de finalizare bine definita, va invitam sa ne povestiti despre proiectele voastre. Ar putea fi un festival cultural, lansarea unui album, tiparirea unei carti sau un eveniment de popularizare a stiintei – trebuie sa se incadreze intr-unul din domeniile Film, Teatru si Dans, Muzică, Publishing, Design si Expozitie, Urban, Educatie, Stiinta si Tehnologie.

Prin We Are Here, aducem crowdfundingul cu toate ingredientele: recompense pentru donatori, 8 categorii creative, o multitudine de canale media pentru prezentare – un pitch video, galerie foto si spatiu de dialog cu sustinatorii. Toate astea, dar si ceva pe langa: finantare flexibila, comision optional, campaign insights.

Pentru orice intrebari si alte detalii,

Puteti vorbi cu: Irina Henegar
Telefon 0736. 249.281
E-mail irina.henegar@we-are-here.ro
Website www.we-are-here.ro
Facebook facebook.com/wearehere.ro
Twitter twitter.com/wearehere_ro
Google+ plus.google.com/112680250651892088713

One thought on “Crowdfunding care funcționează, în România. Depuneți proiecte”

  1. Poate suna mai pe limba noastra ca site-ul sa se numeasca NOI SUNTEM AICI.Nu tot romanul cunoaste o limba straina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *