Click! apare mâine, ca ziar de duminică

550_click.jpg

Cam așa arată logo-ul “Click!”, titlu despre care se spunea că va lua locul “Averii”, dar Adevărul Holding îl lansează, deocamdată, ca ziar de duminică. 24 de pagini, 0,65 RON.

Anunțul complet din “Adevărul”:

click_anunt.jpg

Și așa arată Blick, tabloidul elvețian Ringier al cărui nume rimează cu Click! Click e alb pe roșu fiindcă e o ediție de duminică. Sunt curios cam ce alte diferențe mai sunt între cele două logo-uri.

blick.jpg

4 thoughts on “Click! apare mâine, ca ziar de duminică”

  1. In legatura cu articolul despre yokozuna Asashoryu, am citeva observatii:
    Din formularea utilizata se poate intelege ca a cistigat 7 turnee consecutive in cursul unui an calendaristic. Acest lucru e imposibil, turneele fiind organizate o data la doua luni. In anul respectiv Asashoryu a completat o serie de sapte victorii consecutive, inceputa in anul calendaristic precedent.
    Nu numai yokozuna, dar si toti ceilalti rikishi din divizia superioara (makuuchi), precum si cei din makushita-juuryoo (pentru un numar total de peste 60) sustin in fiecare an calendaristic 90 de meciuri (bineinteles, in cazul in care nu sint accidentati). Recordul lui Asashoryuu a fost numarul de 84 de confruntari cistigate.
    Numele lui Kyokushazan este eronat (nu exista nici un rikishi cu acest nume, cel putin nu in primele doua divizii). Numele corect este Kyokushuuzan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *