Cifrele www.comanescu.ro: ieri – 1643 de vizite cu 3762 de afișări

Fiindcă “Media lui Comanescu” este un subdomeniu HotNews.ro, înscrierea în Trafic.ro e mai problematică. M-am gândit că sunteți totuși curioși cu privire la trafic, așa că vă furnizez niște rezultate. www.comanescu.ro crește de la relansarea de pe 1 ianuarie, așa încât ieri am ajuns la 1.643 de vizite și 3.672 de afișări, după Google Analytics. Graficul e cam așa:

visits_pageviews_1-15ian.jpg

“Gropile” sunt zilele de sâmbătă și duminică. Dar, cum spuneam și altădată, nu cifrele absolute mă interesează, fiindcă domeniul meu e unul de nișă, mass media și în general comunicare. Puteți totuși compara oarecum cifrele cu cele din Trafic.ro, top bloguri, dar există diferențe între cele două măsurători (Google și Trafic), iar cifrele mele încă nu s-au stabilizat după relansare. În plus, la Trafic.ro se înscrie cine vrea, așa că ar putea exista bloggeri mai populari ca mine fără cifre acolo. Oricum, blogul e în sine un instrument de comunicare “îngust”, cu adresare limitată. Chiar dacă arată impresionant, volumul meu de trafic nu înseamnă nimic dacă e să-l convertim în venituri din publicitate. Dacă Boom sau ARBOmedia m-ar lua de client separat, aș realiza probabil între 100 și 500 de euro pe lună net din afișări de bannere.

La mine, în săptămâna 8-14 ianuarie, au fost 7.720 și 18.295 de afișări, pe un trend de creștere, ca să aveți o perioadă asemănătoare cu cea din Trafic.ro.

2 thoughts on “Cifrele www.comanescu.ro: ieri – 1643 de vizite cu 3762 de afișări”

  1. please spune-ne din analitycs nu din trafic.ro ca acolo nu e corect. in romania doar statistics.ro afiseaza IP-uri unde iti poti face o idee cati vizitatori unici ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *