Basarabia online

Stirileprotv.ro transmit live streaming. Realitatea bagă la greu breaking news, Antena 3 preia relatări ale bloggerilor moldoveni, inclusiv de pe Twitter, updatează pe .ro.

Conversația pe Twitter și cea de pe blogurile românești, așa cum e reluată de Zelist.

N-am timp acum să sap mai adânc (dacă aveți un link interesant postați-l în subsol), dar e o poveste care cu siguranță se va scrie. Sau se va spune.

UPDATE:Un stream audio pe care eu nu pot să-l prind, de la Vocea Basarabiei. Și, desigur, mai multe piese pe HotNews.ro. Plus știrile de la PRO TV Moldova, care nu se prea vede (măcar pe net), drept pentru care a fost preluat de PRO TV România. Am senzația că ce spuneam aici acum vreo două-trei săptămâni, “Un pod prea îndepărtat“, se transformă în “Un pod PRO îndepărtat” 🙂

11 thoughts on “Basarabia online”

 1. BASARABIA n-a fost comunista, I S-A IMPUS comunismul, asa cum ni s-a impus noua, celor din dreapta Prutului.

  S-a ajuns…la punctul de fierbere, dincolo de el! Fraudatorii comunisti trebuie sa cedeze, sa se anuleze alegerile manipulate si furate criminal de Voronin!

  Si-au batut joc de popor. Jos ciuma rosie comunista!

  “Fascisti si beti si…” (parca-l vedeam pe Ion Iliescu in 1990 !!!!) dau…”lovitura de stat”!? E incredibil, hotul striga “Hotul!?”…

  VORONIN A REGIZAT LOVITURA DE STAT CRIMINALA, prin FURTUL ALEGERILOR, incercand sa se aciuiasca la conducerea tarii CONTRA VOINTEI OAMENILOR! Manipularea si incercarea (reusita, de multe ori…) de a nu lasa pe cei “de afara” sa voteze, furtul la vot s.a. , daca ar fi sa vedem doar astea si Voronin ar trebui sa infunde puscaria, iar in Basarabia sa existe DREPTATE, LIBERTATE, DEMOCRATIE!

  ps: 🙂 Scuze de s-a “luat” de doua ori comentariul meu…(rog, sterge-l pe cel anterior).

 2. D-le Comanescu, haideti sa vb de o problema mai veche. Tineti minte discutiile care au survenit imediat dupa ce licenta PRO TV din Chisinau a expirat ? Toti terminatii urlau ca vezi Doamne nu are Sarbu bani si ca ar dori intentionat sa scape de statia de acolo. E vedeti ce s-a intamplat ? Cand sigurul trust media a intrat pe aceea piatza cu scopul de a face valorile democratiei vestice mai accesibile “fratilor” nostri de peste Prut, nimeni nu a luat asta in seama. In schimb toti oportunistii din media care nu au dat doi bani pe piata din Moldova se trezesc acum si o fac pe marii romani. Tipic romanesc de kkt…

 3. The Healer: eu am relatat cam ce se știa din istoria cu Pro TV Chișinău la vremea respectivă. Apreciez, cum se vede mai sus, desfășurarea de forțe PRO în chestiunea Chișinău. Însă a spune – ipotetic – că licența de la Chișinău e nerentabilă și s-ar putea renunța la ea nu e cu nimic infamant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *