Cațavencu: Top 6 din 49 cele mai sexy femei din politică

7 thoughts on “Cațavencu: Top 6 din 49 cele mai sexy femei din politică”

 1. Este un demers misogin cum numai in Romania se putea face. Femeile politiciene sunt tratate dupa infatisare, nu dupa profesionalism, nu dupa incoruptibilitate, seriozitate si altele atat de des scoase la inaintare in cazul barbatilor politicieni (adevaratii politicieni, nu-i asa?).\
  Femeile sunt tratate superficial, Dupa corp. Asta nu se mai cheama politica, ci se transforma intr-un podium de Miss! Unde mai pui ca femeile sunt o mare minoritate. In Parlamentul nostru exista doar o mana de femei, oricat de omniprezente par ele. Adica mai exact:9,7% din parlamentari sunt femei. Atat.
  Femeile din Romania, adica 50% din cetatenii acestei tari, sunt sub-reprezentate in Parlament. Sa ne miram ca sunt cam nebagate in seama problemele lor? Pai despre violenta domestica nu vorbeste nimeni, desi bataile casnice se aplica la ordinea zilei. Legea e de forma. Acum cateva zile citeam ca in Romania, atentie, nu s-a pronuntat nici o sentinta favorabila intr-un caz de hartuire sexuala! Pai?? Asta nu e stire, ar trebuie sa fie prim time peste tot? Nu, domle, nu intere, Las ca femeile n-au decat sa indure.
  Iar politicienele alea putine care ar trebuie sa faca ceva pentru femeile romance, sunt si ele tratate tot cam ca politicieni de mana a doua.
  La ele, ziarisitii prefera sa comenteze lungimea fustei sau adancimea decolteului, coafura, poseta, etc. in loc sa le ia la bani marunti pe chestiuni de Stat. Ca de aia s-au bagat in politica!
  Dar nu ma mir la Catavenci, la ei in redactie femeile sunt o specie rara. Doar Simona Tache e suportata pe acolo, dar orium, pe post secund.
  Se distreaza si ei ca baietii! Asa cum stiu ei mai bine, mitocanish style! Dambovita power!

 2. apropos de comenatiul meduzei, care este revoltata de misonigism, am o intrebare:

  Cand, sa zicem intr-o institutie foarte importanta, sa zicem CIA, PENTAGONUL, CASA POPORULUI, RENEL, ROSAL se urca in lift un barbat si o femeie foarte frumoasa ce pluteste in aer? Cum se uita cei doi, incotro, ce vor sa exprime prin atitudine?
  Dar daca liftul se bloceaza si lumina se stinge, la ce se gandesc cei doi?

  de fapt, am doua intrebari, de camionagiu. a doua este:

  daca sunteti o femeie relativ frumoasa, sau asa va considerati, si intrati in contact de afaceri, relatii, interese de serviciu cu un barbat aratos pe cuvantul dumneavoastra de pioniera 😛 ca nu va simtiti macar un pic deranjata, fie si inconstient, daca nu vi se arata macar putin interes ca femeie? o strangere de mana mai apasata, o privire mai jucausa, ceva??

  ah ce-mi place pudibonderia.

  ce o zice Adler de asta?

  ___________________

  daca era 2 din 69 era ceva

  (scuze daca acest comentariu va aparea de doua ori, nu am primit niciun semn de la sistem ca a fost primit)

 3. Daca se voia acest sexytop unul cat de cat “corect”, pozele trebuiau alese altfel – adica nu e corect sa pui poze cu unele un chiloti si cu sfarcurile la vedere si cu altele in costum. Adica ori arata toata lumea fundu, ori e toata lumea e in rochie de seara.

 4. Am dori si un clasament dupa IQ-ul doamnelor cu pricina… Se poate???
  PS. E valabil si pentru domni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.