Casting de prezentatori la TVR/Sport

După plecarea lui Radu Naum la GSP TV și a lui Vlad Enăchescu la Realitatea TV, TVR face un casting de prezentatori sportivi. Condiții:

– fete și băieți, între 19 și 30 de ani
– română, engleză, franceză, cunoștințe de sport
– dicție, aspect, spontaneitate, capacitate de a vorbi fără prompter
– cunoștințe operare PC.

De trimis CV însoțit de o fotografie recentă pe adresa Televiziunii Române, Calea Dorobanților nr. 191, sector 1, București, cu mențiunea „Pentru casting prezentatori Sport”, sau prin e-mail, la adresa recrutare.selectie@tvr.ro, până la data de 29 iulie 2008.

Interesant e că nu se spune nicăieri că trebuie să știi și prompter (aparatul acela care îți arată textul fix în obiectivul camerei).

Și apropo de TVR și sport, despre Manolo Terzian, unul din numele cunoscute ale gazetăriei de sport, fost la Realitatea TV, am auzit că ar fi pe drum spre televiziunea publică. Verificați, vă rog, totuși.

12 thoughts on “Casting de prezentatori la TVR/Sport”

 1. Nu ca m-ar interesa sa vorbesc fara prompter sau cu prompter, dar poate ca or afla si cei de la resurse umane ca e discriminatoriu sa pui conditie de varsta. Nu de alta, dar sa nu se cade sa plateasca bietii contribuabili niscai amenzi date de Inspectia Muncii.

 2. @ carmen &Co.
  sa vezi cum e sa fi trecut deja de selectie, sa semnezi contractul ca primarul si sa afli dupa aia citind ce ai semnat ca te-au obligat sa faci masaj erotic sefului. cazul a fost destul de mediatizat, nu atit cit a fost cel al profesoarei care facea, doamne fereste, sex cu barba-su, dar orisicitusi…
  asa ca asta cu virsta e mizilic. si-asa e greu sa gasesti profesionisti, daca incepi sa pui si conditii de genul virsta, ochii albastri, sa nu fie tigan, sa nu fie femeie, sa nu fie barbat, sa aiba muschi crescuti la sala, sa nu aiba muschi crescuti la sala, sa aiba parul de pe picioare blond, sa nu aiba par pe picioare… etc., o sa ajungem sa ne uitam la un ecran albastru pe care circula niste pestisori aurii, singurii care s-au prezentat la interviu, desi se specifica limpede ca pestisorii tre’ sa fie obligatoriu verzi.

 3. Sincer, era timpul de “sange proaspat” si la TVR. Si asa era plictoasa Televiziunea Nationala, iar de Vlad Enachescu chiar ca ne saturasem…Ca se pot intampla “rocade” cu Realitatea TV si alte posturi, nu-i exclus. Sunt atat de multe posturi acum de sport incat…e loc pentru toti. Si pentru cei cu talent, spontani si verticali, dar si pentru “legume”. Ceea ce se observa si in rating.
  Rugamintea ar fi ca, la transmisiile TV, sa nu mai fim agasati de citate si povesti stupide si lungi, agramatisme si prostii debitate pe post, ci sa se comenteze efectiv meciurile.
  O clonare a lui Topescu e imposibila. Ca si a lui Hagi. Ce se intampla, poate fi benefic, atat televiziunilor, cat si noua, provitorilor. Presa sportiva avea nevoie de acutala emulatie din randul celei vizuale. Speram intr-o imbuanatire. Si speram sa nu fie…”de doi lei”…

 4. Domnu’ Comanescu,
  Ar trebui sa scrieti si ca postu’e deja ocupat:) ar fi mai fayr pt cei care vor sa aplice…asa e un nonsens:)

 5. si ca nu se poate trimite nimic…mie mi-a ajuns inapoi un mail gol:)))cu atasament nici atat:)nu mai dati anunturi despre tvr:)it sux:)

 6. sunteti de 2 lei! de ce nu le spunti ca ati facut casting doar de ochii lumii! Locul este deja ocupat! stiti voi mai bine!!! mi-e scarba de tara asta ce are oameni jegosi, cu caracter jegos. hotilor!

 7. A aparut o fata noua la stirile din sport tvr.Saraca are un spate cat usa(poate a facut ceva culturism inainte)-asta ar fi lega\tura ei cu sportul….? Asta este femeia-barbat a stirilor.Pacat de fata ei,ar vrea sa fie draguta,dar sta ca proasta cu un ranjet fals pana la urechi,indiferent dc prezinta o stire buna sau una rea.Asta e…….Romania noastra de tot rahatul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *