Când și de ce nu merg trackback-ul și pingback-ul pe WordPress?

Onorată asistență, am și eu o întrebare pentru cineva cu cunoștințe tehnice mai vaste ca mine: de ce și când nu merg pingback-ul și trackback-ul pe WordPress? Există o setare care e bifată, în Settings/Discussion: “Allow link notifications from other blogs (pingbacks and trackbacks.)”. Cu toate astea, mi s-a plâns cineva că nu i-a intrat un link pe care îl făcuse la mine. Și dacă stau și mă gândesc, n-am mai văzut linkback-uri aici în subsol de nu știu când.

Răsplătesc expertiza cu beri.

4 thoughts on “Când și de ce nu merg trackback-ul și pingback-ul pe WordPress?”

  1. Salut, nu stiu ce sa spun de expertiza tehnica pentru WordPress, dar am avut si eu aceeasi problema. “Zvonurile” par sa sugereze ca sunt probleme legate de server, de memoria alocata, de blocarea pingului “pe teava” (isi va da drumul in cele din urma), plus alte cateva explicatii posibile.

    Daca ai rabdare sa citesti comentariile de la postul asta: “http://www.optiniche.com/blog/117/wordpress-trackback-tutorial/”
    …Cred ca o sa rezolvi (partial) problema.

    Oricum, pe termen lung, or sa apara. Chiar si acum astept (desi rar) cateva saptamani dupa unele, in vreme ce altele apar imediat.

    PS: Daca e cazul, impart berile cu autorul postului respectiv, eu 80%, el 20%, am vazut ca “se poarta” procentele astea.

  2. Problema poate sa fie si de la persoana care a trimis trackback-ul. Multe firme de hosting blocheaza XMLRPC-ul de la WordPress din motive de securitate. Am avut problema asta mai demult cand aveam hosting de la o firma din tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.