Bogdan Strătulă, director general la Radio ZU

Unul din cei mai vechi oameni de radio din România post-1898, Bogdan Strătulă, devine director general la Radio ZU. Numele lui este legat de Radio Unifan, Pro FM și Mediapro Music.

Comunicatul de presă:

Incepand cu 15 ianurie, Bogdan Stratula, unul dintre cei mai experimentati oameni de radio, se alatura echipei de la Radio ZU, in functia de Director General

Ca Director General Radio ZU, Bogdan va avea responsabilitati depline legate atat de zona de business, cat si de cea de continut. In frunte cu Bogdan, Radio ZU isi propune sa atinga obiectivele ambitioase pe care si le-a stabilit. Faza de concepere si implementare a proiectului Radio ZU a fost coordonata de Cristian Mihalache – Business Development Director Intact si Rodica Minculescu – Director General Romantic FM.

“Am venit la Radio Zu pentru placerea de a face Radio. Restul este provocare. Provocarea de fi iarasi numarul unu pe piata, provocarea de a oferi un entertainement de calitate. Mai ales ca aici am gasit tot ceea ii trebuie unui business de media pentru a confirma. In acest sens vreau sa ma refer in special la oamenii extraordinari de aici, niste feti frumosi care au facut in cateva luni cat altii in cativa ani.

Am convingerea ca vom fi un competitor redutabil pe piata si promitem ascultatorilor nostri un zuper radio din care toata lumea va avea de castigat”, a declarat Bogdan Stratula.

Bogdan Stratula este unul dintre primii oameni de radio din Romania post-decembrista. El si-a inceput cariera in radio inca din 1990, ca realizator de programe la Radio UNIFAN, Radio Nova, Radio Vacanta si ulterior la PRO FM, unde a si ramas vreme de 8 ani, mai intai ca realizator de programe, iar apoi ca Director Executiv Pro FM Bucuresti si Director Executiv PRO FM Network.

Cu Bogdan Stratula in functia de Director Executiv (1995-2001), PRO FM a evoluat de la un post de radio cu format inovator (“Star Station PRO FM”) pana la postul de radio nr 1 pe Bucuresti.

Dupa inca o perioada de 2 ani petrecuta in Trustul Media Pro ca Director Executiv MediaPro Music si Pro Video (2001-2003), Bogdan si-a infiintat propria companie tot in domeniul muzica/radio, pentru a se reintoarce acum la prima sa dragoste, Radioul.

3 thoughts on “Bogdan Strătulă, director general la Radio ZU”

  1. post 1898, drăguț. da’ parcă nu arată chiar așa de bătrân 🙂

    unifan, ce vremuri… mult supces 🙂

  2. despre Unifan nu pot spune prea multe deoarece nu imi aduc aminte despre aceasta perioada insa despre Star Station ProFM pot spune ca a fost o perioada frumoasa a radioului.
    succese la Zu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.