Avem sau n-avem talk-show-uri?

Un răspuns provizoriu la întrebarea din titlu e că sunt o mulțime, dar puțini se uită la ele. Am încercat să explic de ce, sâmbătă, în Evenimentul zilei.

4 thoughts on “Avem sau n-avem talk-show-uri?”

 1. citiindu-ti editorialul din EVZ, eu zic ca nu este neaparat o strategie de economisire a resurselor financiare, ci mai degraba o lipsa de orizont a celor care se ocupa de “talk-show-uri”, dar ar trebui sa plecam de la intrebarea: exista astfel de emisiuni in media romaneasca? Din cate sstiu < PRO TV a avut odata un talk show foarte bun , prin anii, 1995-1999, realizata de Ilie Serbanescu. daca stau bine si ma gandesc, TV-urile de stiri nu prea au talk-show-ri. Victor Ciutacu se apropie de acest gen

 2. Salut,
  Foarte bun editorialul din EVZ si de o calitate jurnalistica rar intalnita in ultimul timp. Felicitari!!!
  E foarte adevarat ce scrii, sunt din pacate multe talk-show-uri unde se platesc bani frumosi moderatorului sau producatoului pentru a fi invitat.
  E adevarat ce zice ,,yoda” ca acel talk-show a lui Ilie Serbanescu de la Protv era foarte bine realizat si facea o analiza economica si financiara foarte pertinenta si realista pentru acel timp.
  Ar trebui sa il ascultati acum pe Ilie Serbanescu – spune numai aberatii, cred ca acel talk show era scris de adevarati economisti atunci si nu de un asa zis analist economic cum este Ilie Serbanescu.

 3. @Dan,
  esti prost informat si cel putin nedrept. Ca martor ocular al realizarii emisiunii lui Ilie Serbanescu de la PROTV iti GARANTEZ ca era scrisa 100% de manutza domniei sale. La urma urmei, Ilie Serbanescu si-a facut renumele ca ziarist de presa economica (foarte bun, de altfel). Cat despre “aberatiile” de care vorbesti acum, te inseli din nou. Asa cum a dovedit-o in intreaga sa cariera, dl Serbanescu este adeptul “economiei sanatoase”, bazata pe productie, nu pe consum. Poate teoriile suna prafuit acum, dar, daca te uiti la ce se intampla cu economia mondiala, eu cred ca are dreptate.

 4. @Dan
  sa stii ca l-am ascultat pe Ilie Serbanescu in multe interventii televizate si mi se pare ca abordeaza subiectele destul de plastic, mai pe intelesul meu de nespecialist. Putini sunt cei care au o astfel de abordare.
  @Codrut Pinzaru: este foarte-foarte realist omul, spune clar si la subiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *