ARBOmedia a semnat cu Ring

ARBOmedia va reprezenta “Ring”, cotidianul gratuit al fraților Negoiță, în vânzările de publicitate. Conform unui audit Pricewaterhouse Coopers pentru BRAT, ziarul se distribuie în 100 de mii de exemplare. Din surse ARBO aflu că săptămâna viitoare va apărea și certificatul.

Comunicatul de presă:

Bucuresti, 8 ianuarie 2009. Incepand cu luna ianuarie a anului in curs, cotidianul gratuit Ring, apartinand companiei Ring Media, a incheiat un contract pentru vanzarea in regim exclusiv a spatiilor sale publicitare cu ARBOmedia in relatia cu agentiile de publicitate si clientii nationali de publicitate. Colaborarea dintre cele doua companii vizeaza largirea portofoliului de clienti ai publicatiei, deciziile din punct de vedere editorial apartinand Ring Media.

“Inceperea colaborarii dintre ARBOmedia si Ring demonstreaza o data in plus ca industria de publicitate din Romania este intr-un continuu proces de dezvoltare si profesionalizare. Echipa ARBOmedia a dovedit in ultimii ani partenerilor sai ca obiectivele propuse se transforma in cifre de vanzari care constituie un avantaj competitiv pentru acestia. Politica generala de largire a portofoliului ARBOmedia, in general, si parteneriatul cu Ring Media, in mod special, vor oferi industriei de publicitate noi oportunitati care vor fi apreciate atat de agentiile de publicitate cat si de clienti.” a declarat Silviu Ispas, Managing Director ARBOmedia.

Ring s-a impus pe piata bucuresteana ca fiind singurul ziar tabloid / bulevardier cu distribuite gratuita. Este ziarul care iti ofera la prima ora a diminetii mixul perfect intre Entertainment si Infotainement, servite intr-o maniera relaxanta, obiectiva si usor de parcurs. Cu o frecventa zilnica (luni – vineri), Ring are un tiraj auditat de 100.000 exemplare si este distribuit in Bucuresti.

Publicul caruia ziarul i se adreseaza este activ, cu venituri medii si superioare, preocupat de evenimente mondene si sociale.

“Suntem cel mai tanat trust de presa din Romania. Alaturi de Ziarul Ring va veni in curand si o televiziune, iar la inceputul lunii februarie vom da drumul unei tipografii, care, prin prisma caracteristicilor tehnice, poate fi considerata una dintre cele mai performante din Romania. Ziarul Ring a cunoscut o evolutie spectaculoasa in primul sau an de viata, reusind de nenumarate ori sa dea tonul unor subiecte care au facut agenda pentru lunile anului trecut. Ne dorim ca aceasta evolutie sa-si continue trendul ascendent, iar un pas extrem de important

pentru noi il reprezinta parteneriatul cu cea mai mare regie de vanzari din Romania, ARBOmedia. O alaturare care ne onoreaza, pentru ca incepand din acest an, dorinta noastra a celor de la Ring, este sa fim mereu alturi de cei mai buni.” – Alexandru David, Director Ring Media.

Despre ARBOmedia Romania

ARBOmedia are 14 ani de experienta de vanzari pe piata romaneasca, ca filiala a celei mai mari regii de publicitate multimedia independente din Europa, cotata la Bursa din Frankfurt.

ARBOmedia Romania gestioneaza in prezent spatiul publicitar al retelei de 44 ziare locale si al altor 18 reviste, doua retele de publicitate indoor si furnizeza servicii complementare specifice industriei de publicitate: planning, monitoring, buying si strategie de vanzari media.

Despre Ring Media

Ring Media s-a nascut in primavara anului trecut din dorinta de a oferi o alternativa consumatorilor de media din Romania. Primul produs, ziarul gratuit ring – distribuit lanivelul Capitalei, a demonstrat ca printr-o politica editoriala independenta, cu o preocupare atenta pentru problemele comunitatii pentru care functionezi, succesul este garantat. Tipografia Ring Media va fi lansata la 1 februarie, iar postul de televiziune in toamna acestui an. In planurile Ring Media se mai numara pentru anul 2010 si un post de radio, dar si inca doua noi publicatii cu distribuie nationala.

One thought on “ARBOmedia a semnat cu Ring”

  1. Da, domle, printul e viitorul, mai ales local, plus nitel net, cum spunea dl Ispas. Ma mir doar ca se ataca pe povestea cu Media Mall vs Splendid media zece de la TVR. Oare de ce? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *