Anti-blagues și sforăituri doctorale

Blague e fleac, glumă neînsemnată în franțuzește. Am primit pe mail vreo trei jpeg-uri care încearcă să lovească la rădăcina lui Blaga, destul de departe și ca haz, și ca efect, de spotul Doctorului (aproape 20.000 de vizionări când scriu, față de mai bine de 15.000 replica adversarului).

Iaca și jpeg-urile, fără prea multe aplauze – deși, pe de altă parte, nici mari mizerii n-am găsit:

În week-end a apărut și un anti-Oprescu de YouTube, legat de ideea de doctor somnoros. A trezit vreo 600 și ceva de vieweri până la ora la care postez.

10 thoughts on “Anti-blagues și sforăituri doctorale”

 1. Nu va faceti prea multe iluzii cu Oprescu PG! La anul, veti fi chemati iar la vot pentru PG. Oprescu este antrenat pentru presedintie de iliescu.
  Candidatura lui e cu bataie lunga. Tataia are marete planuri cu pupilul sau.

 2. Da, asta e moda anului 2008. E trendy sa nu te duci la vot. Asa lupti impotriva Sistemului Ticalosit, esti independent, bla, bla, bla.
  Pacat de cei care au murit in 1989.Au murit si pentru ca sa putem vota liber si corect. Cei care nu mergeti la vot sinteti niste lepre comode si infatuate. Nu zic sa votezi cu unul sau altul, poti merge chiar sa anulezi votul, dar sa nu mergi o data la 4 ani la vot, asta e nesimtire. Cum nesimtiti au fost si cei din sectorul 3, care nici pt. Negoita nu au fost in stare sa-si miste slanina pina la urne.Au fost mai multi la Vanghelie.
  De unde concluzia: Mai bine primar ca Vanghelie, decit ca Negoita.

 3. Roxana: nu se vorbeste asa – si nici nu vorbim in primul rand despre politica – aici. Ai destule locuri in care poti folosi limbajul asta si poti perora.

 4. @ Roxana: stii vorba aia: nu e ce crezi ! Poate ca oamenii din 3 au inceput sa simta ceva. Eram si eu fan Negoita dar ceva incepe sa scirtiie in mintea mea de la o vreme. Trec zilnic prin Parcul Cuza (fostul I.O.R) si deja constat ca e prea mult beton si asfalt pe acolo. Iar intr-un colt de parc se construieste ceva. Tare mi-e teama ca iar voi fi dezamagit… mai astept si mai observ.
  PS: aia cu cartea de identitate e totusi buna rrrrau !
  PS2: domnule Oprescu, bordurile se pot scoate cu bisturiul ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *