Adevărul își deschide librărie

Adresa: Magheru 18, lângă Cinema Patria. Când: mâine. Program: luni-sâmbată: 9.00-22.00, duminică: 9.00-20.00. În librărie se găsesc bineînțeles produsele Adevărul Holding, care anunță librării asemănătoare și la Timișoara, Craiova, Cluj și Iași.

Comunicatul de presă:

Adevarul Holding inaugureaza maine, 4 iunie, in Bucuresti, special pentru cititorii „Adevarul”, „Click!”, „Adevarul de Seara”, primul magazin din lantul „Librariile Adevarul“. Urmeaza Timisoara, Craiova, Cluj-Napoca si Iasi. Sapte zile din sapte, intr-un spatiu cochet, aflat pe Bulevardul Magheru nr. 18, langa Cinema Patria, pot fi gasite produsele trustului Adevarul Holding. Programul este prelungit, inclusiv sambata si duminica.

Colectia „Biblioteca Adevarul pentru copii“, cu povestile Disney Clasic, seria „100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca“, filmele „Adevarul“ pot fi achizitionate de la „Libraria Adevarul“, la aceleasi preturi la care sunt vandute la punctele de difuzare a presei.
In spatiul primitor de pe Bulevardul Magheru pot fi gasite si cartile din „Colectia de lux”, toate ziarele si revistele Adevarul Holding, se pot face abonamente sau plati anunturi de mica publicitate. Tot aici se pot depune taloanele de concurs din publicatiile trustului. Librarii nostri vor oferi consultanta si vor primi sugestiile si reclamatiile celor care vor vizita „Libraria Adevarul”.

„Maine-dimineata, la deschidere, se asteapta sa fie o mare nebunie. Saptamana aceasta, in timpul amenajarilor, ne-au asaltat cititorii, care voiau sa cumpere cartile «Adevarul». Le-am spus ca de joi va fi deschisa libraria de dimineata pana seara tarziu, la ora 22.00. Pentru mine, ca manager al acestui proiect, va fi o provocare, pentru ca este un concept nou pe piata romaneasca“, a declarat Alina Manafu, coordonatorul proiectului „Librariile Adevarul“.

„Adevarul“ va inaugura, in vara aceasta, librarii asemanatoare si in zonele centrale ale unor mari orase, precum Timisoara, Craiova, Cluj-Napoca si Iasi.

„Librariile Adevarul“ reprezinta un concept inedit pe piata romaneasca. Este pentru prima data cand un trust de presa deschide un lant de librarii, prin intermediul caruia incearca sa-si apropie cititorii, oferindu-le produse si servicii de calitate, la preturi fara rival. Adevarul Holding devine, astfel, singurul trust de presa cu propriul lant de librarii.

Razvan Corneteanu (Director General Adevarul Holding): „Librariile «Adevarul» reprezinta inca o promisiune tinuta de «Adevarul», «Adevarul de Seara» si «Click!›› de a oferi cititorilor conditii speciale, fara precedent si de calitate. Si ma refer la accesul la produsele noastre, la produsele complementare (colectii de carti, DVD-uri etc.), la mica publicitate si la alte servicii de PR si marketing. De asemenea, pentru a participa la concursurile noastre, in magazine, vor exista urne speciale, iar cititorii nu vor mai fi nevoiti sa vina pana in sediul nostru din Pipera. In Bucuresti, vom mai deschide inca o asemenea librarie, cel putin, si in toate marile orase unde consideram ca exista concentrari mari de cititori ai produselor noastre. In curand, vom avea si puncte mobile, sub forma unor rulote, care vor ajunge in satele si orasele din Romania. Astfel, cititorii nostri sunt rasfatati si respectati pentru loialitatea de care dau dovada fata de produsele noastre.”

Produsele care pot fi achizitionate din „Librariile Adevarul” sunt:

Colectia „Disney Clasic“, in editie de lux, cartonata si rezistenta, la doar 11,99 lei. Titluri aparute: „Cartea Junglei“, „101 Dalmatieni“. Urmeaza sa apara: „Mica sirena“, „Aladin“, „Frumoasa Adormita“, „Peter Pan“ s.a.
Seria „100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca“ (primele 30 de titluri).
„Colectia Adevarul“ – carte de lux: opere complete ale autorilor James Fenimore Cooper, James Clavell, Lev Tolstoi, Karl May, Sven Hassel, Vintila Corbul, Jack London, Mark Twain, Vlad Musatescu, Theodor Constantin.

Filmele „Adevarul“: colectiile „Aventuri“ (Sergiu Nicolaescu), „Margelatu“ (Florin Piersic), „Jandarmii“, „Brigada Diverse“, „Ardelenii“, „Toma Caragiu“, „Mari comedii romanesti“, seria „24“ s.a.
Toate publicatiile Adevarul Holding: ziarul „Adevarul“ cu suplimentele zilnice, „Click!“, „Adevarul de Seara“, „Dilema Veche“, „Dilemateca“, „Forbes Romania“, „Click! pentru femei“, „Foreign Policy“.

„Libraria Adevarul“ are un program flexibil, este deschisa toata saptamana (luni-sambata: 9.00-22.00, duminica: 9.00-20.00). Aceasta va fi aprovizionata constant cu titlurile cele mai cautate, astfel incat cititorii sa-si completeze usor colectiile.

8 thoughts on “Adevărul își deschide librărie”

 1. Sigur ca da ! Si cu acest prilej ce s-au gindit ei ? ia sa facem si putin spam.
  Mai precis in inbox-ul meu de Yahoo a aparut un newsletter de la Adevarul desi nu-l cerusem eu. Urmeaza bineinteles bla-bla-bla cu acesta nu e spam, doamne fereste, nu vezi tu bine !!!
  Ba da, e spam si ii iert o singura data. Daca mai apare si a doua oara acel email va ajunge unde trebuie. Am zis.

 2. daca e adevarat ca oamenii se inghesuie sa aplaude deschiderea unei librarii, fie ea si a unui trust de presa, atunci pot sa ma culc linistita. nu e totul pierdut in tara asta…

 3. Marian S.: interesant. Știu pe cineva acolo, o să-l trag de mânecă.

  Dr. A: da, ne era teamă să nu se afle, dar uite că s-a aflat.

  Vasilissa: ce aplauze, nu vezi că știrile cu librării sunt reclamă?

 4. Eu cred ca deschiderea librariilor este o idee buna , dar ca sa fie rentabile Adevarul trebuie sa scoata si carti folosite de programa scolara , la un pret imbatabil , altfel ideea asta ramane doar o chestie de imagine .

 5. am facut un abonament la ziaru adevarul +colectia tom &jeryy si mi sa spus ca pina in data de 24 12 2009 o sa primesc colectia de desene si nici pina acum nu am primit nicio colectie

Leave a Reply

Your email address will not be published.