15 ani de internet

Primul mesaj de internet

Asa arata internetul cand era mic. Data de naștere convențională este 30 aprilie 1993, când CERN a formulat un anunț care spunea că accesul la rețea va fi gratuit. World wide web-ul (internetul + hipertext) a apărut și el aproape simultan, iar primul ziar on-line s-a numit The Tech, apărut în mai 1993.

Sursa.

13 thoughts on “15 ani de internet”

  1. si ce frumos a crescut manca-l-ar tata. da’ acum pe la cinshpe ani o să se apuce de fumat, de băut, o să ajungă un derbedeu, parcă văd.

  2. e bun si el la ceva daca intri pe academia romana observi ca nu au facut nimik!dar fiind un baiat destept mi-am luat eu de pe net razboiul independentei din 1912 si maiorul mura din 1928 ca sa o vad pe Marietta Sadova din jurnalul lui m.sebastian see ya

  3. Tare sunt tentat sa spun ca Internetul a aparut oficial in toamna lui 1969 cand computerele de la 4 universitati s-au conectat la distanta. Ca asa stiu eu ca Internetul e o retea de calculatoare distribuite geografic (si persoanele care folosesc aceste calculatoare – de imi este permisa echilibristica asta gramaticala).

    In 1993 a aparut World Wide Web, care e o aplicatie ce traieste pe spinarea internetului. SI da, e frumoasa, ne lasa sa vedem documente hipertextive lafaindu-se pe servere amerindiene.

  4. Treaba incurcata cu Internetele acesta.
    Mai bine trecem direct la cel 2.0
    Despre acesta stie toata lumea ca a aparut exact ieri 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.