Zvonuri: Vîntu la Castel (Film), Patriciu îşi face agenţie de presă

Fierbinţeala agenţiilor de presă l-ar fi cuprins şi pe Dinu Patriciu, după deschizătorul de drumuri Sîrbu, concurentul Vîntu şi me-too-istul Voiculescu, care a luat AMOS Press, dar nu se ştie ce face cu ea. De verificat, ca şi faptul că:

Vîntu achiziţionează Castel Film, ceea ce l-ar aşeza într-o oarecare simetrie cu Adrian Sîrbu, de care îl leagă în ultima vreme faptul că Sîrbu pierde oameni, iar Vîntu câştigă. Independent ce ce-am auzit eu, “Ziua” scrie azi că Vlad Păunescu a cumpărat de la americani 60 la sută din Castel Film – pe care ar putea aşadar să-l vândă. A, şi că Sîrbu a vândut 80 la sută din MediaPro Pictures tot unor americani.

Eu zic să mai verificăm.

 1. octav Reply

  In legatura cu Amos Press, este adevarat ca a fost cea mai buna agentie de presa in 2006? asa am vazut intr-un reportaj pe antena 3….

 2. Iann Reply

  E na. A fost probabil cea mai accesata agentie pe web (vezi trafic.ro), parca asa a sunat stirea.

 3. cristian china birta Reply

  nu stiu ce ganduri are voiculescu cu amos news dar s-ar putea sa fie de bine
  numia daca ne gandim la faptul ca recent siteul agentiei si-a schimbat lookul si arata mai binishor si ca de cateva zile agentia s-a mutat intr-un sediu nou si mult mai incapator prin baneasa in zona antenei 1

 4. cristian china-birta Reply

  din ce am auzit io de pe la unii
  nu stiu daca sarbu a vandut sau nu 80% din Media Pro Pictures dar cert e ca atmosfera acolo este extrem de tensionata
  pentru ca, zic unii, sarbu s-a trezit brusc, odata cu hemoragia din trustul sau, ca toata lumea se plange de conditiile de la Media Pro
  si angajatii si beneficiarii
  mai mult multi din cei care au intrerupt contractul cu Media Pro au dat vina pe conditiile de acolo
  nu stiu daca asa s-a intamplat
  dar asa vorbesc unii

Post your thoughts