Zoso s-a accidentat pe munte

Nu am amănunte, dar se pare că Zoso a păţit ceva deloc bun pe Jepii mari, în week-end. Se spune că ar fi la Urgenţă. Blogosfera ştie meciurile noastre, dar în orice caz, îmi doresc să fie cât mai puţin din ce-am auzit adevărat şi îi doresc multă sănătate.

Sunt pe drumuri, scriu toate astea din taxi. Ajutaţi-mă voi cu completări, vă rog.

UPDATE: Matei Corvin zice mai la vale că e vorba de o căzătură de 250 m, într-adevăr pe Jepi. Piticu dă o ştire de la TVR 1, în care îl putem vedea pe Zoso dus cu targa şi conchide că bloggerul e spre bine, la Urgenţă. Dacă totuşi e vorba, cum zice TVR 1, de “multiple fracturi la cap şi torace”, eu n-aş fi aşa de sigur, deşi, repet, îi doresc lui Zoso numai bine. Am găsit undeva că Pigbrother l-ar fi văzut la Urgenţă şi ar fi vorba numai de nişte lucruri care necesită vreo două zile de internare.

UPDATE 2: Din tot ce scrie în subsol şi în alte locuri, Zoso necesită reparaţii la trei dinţi, nas şi o arcadă. Îl invit la o bere să-i recomand un dentist, când o să aibă cu ce s-o bea, şi cu ocazia asta aş vrea să stingem malentendu-ul care zumzăie între noi.

 1. Matei Corvin Reply

  A plecat de la Babele pe jos pe un traseu interzis.A cazut aproape 250 de metri si este lovit rau la cap,fata si torace.Dumnezeu i-a mai dat o sansa sa se faca baiat cuminte.Prea se lua de toata lumea,in special de alti jurnalisti .Cred ca acest lucru sa fie o mare cumpana pentru el si sa reflecteze la tot ce a facut rau.Eu personal ii doresc sanatate si sa apara repede in lumea d-voastra a bloggerilor

 2. Iulian Comanescu Reply

  Matei Corvin: Multumesc de detalii, dar hai sa nu vorbim de faptul ca Zoso a calcat multa lume pe nervi. N-are legatura una cu alta.

  Tristan: nu ti-am validat mesajul fiindca orice ar fi facut Zoso inainte, mi se pare lipsit de bun simt sa ne bucuram de ce i s-a intamplat.

  Va rog, prin urmare, sa fiti decenti si sa veniti, daca se poate, cu completari despre starea lui Zoso. Si nu sa va frecati mainile cand altul a patit o nenorocire, fiindca asta-i o atitudine foarte romaneasca. Seamana al naibii cu capra vecinului. Cu ce ne serveste noua, in definitiv?

 3. Cristi Vaduva Reply

  Si mie imi pare rau de ce i s-a intamplat, chiar daca nu il aveam la suflet. Ii urez insanatosire grabnica, si sper ca si-a dat seama ca Dumnezeu nu bate cu batul …

 4. Frobenius 2.0 Reply

  Unu: insanatosire grabnica accidentatului si… ceva mai multa minte pentru viitor! Acum a avut noroc.
  Doi: nu mai luati de bune toate bazaconiile debitate de pseudo-jurnalistii in goana disperata dupa senzational. Un bloc obisnuit cu zece etaje are cam treizeci de metri inaltime. Las restul in seama voastra.
  Trei: nu exista traseu _interzis_, doar oameni care se joaca de-a insiratul cuvintelor fara sa tina cont si de semnificatia lor. Stie cineva care este legea care interzice? Exista trasee dificile, periculoase, nerecomandate in anumite conditii, accidentate, etc De aici si pina la “interzis” e cale lunga.

 5. Zoso mobile Reply

  500m, zgarieturi superficiale la cap, nas fracturat, 3 dinti rupti.

 6. Notarul anonim al regelui bela Reply

  Hm, aceeasi poveste cu “doi adolescenti” tot pe Jepii Mari acum cateva saptamani, cazatura de “300 de metri”.. Lui Zoso i-au dat amenda? Ca asa se practica la Romania cand te accidentezi pe munte.

 7. Joitica Reply

  @Iulian:

  De la zoso:

  “i’ll be back
  stirile de la tv sunt mult exagerate.
  sunt bine, am piramida nazala rupta, 3 dinti sparti si o arcada sparta.
  ieri si azi m-a vizitat foarte multa lume. colegi de birou, fosti colegi, fosti patroni, prieteni, colegi, oameni de irc, oameni care nu m-au vauzt nicviodata. imi citesc mailul si raspun cat de mult pot la telefon.

  dupa 2 nopti de dureri si 10 ani de experienta de mers pe munte (facut jepii de 3ori, din care 2 noaptea, urcat si coborat) am ajuns la concluzia ca a fost ghinion pur.

  multam tuturor”

 8. Sly Reply

  Voi vedeti ce scrieti aici?
  Daca ati fost pe munte vreodata, aflati ca dupa 250 m cazuti, era de cules bucata cu bucata.
  Si 25 is multi.
  Deci hai sa nu-l mai deplangem atat.
  Hai sa ne urcam pe munte si sa vedem. Apoi sa scriem.
  C-aici e damblaua romaneasca: romanul care nu stie, dar zice ca e adevarat ce-a auzit, si mai pune si el 10 metri. Si uite-asa se fac 3 km.

  LOL
  E viu si misca.

 9. Trafic Reply

  alt subiect mai interesant nu se gasea, Comanescule? E dulce mireasma traficului nu-i asa?
  Cam jalnic dar in acelasi timp va inteleg. Cum zicea cineva…. hiene ale traficului. profitati de orice ocazie , ieri inamic azi amic …
  Zoso a demonstrat ca nu are cojones … ma asteptam ca sa iasa unul din blogosfera asta de rahat romaneasca care sa aiba…
  din pacate cei care au sunt anonimi. Plasam pe in fata pe lingai. Ca asa e la noi.

  jalnic..

  (nu ma afecteaza nepublicarea lui)

 10. Iulian Comanescu Reply

  Serban: habar n-am de conferinta aia. Umblam intre diversi clienti, sunt rupt in bucati in ultima vreme. Ar trebui sa ne vedem, da.

Post your thoughts