Ziar gratuit din Polonia, se inchide

“Metropol”, ediţia poloneză a “Metro”, se închide din cauza de “performante financiare sub aşteptări”. Ar reieşi că şi la ei, la polonezi, piaţa de reclamă nu e chiar ce pare a fi? “The Online Press Gazette”, de unde am ştirea, zice că Metro are 18 milioane de cititori în 20 de ţări, dar nu dă date despre Polonia.

 

300_metropol_metro_polonia_.jpg

 

Altă poză mai cumsecade n-am găsit

 1. Camelia Reply

  Nu prea are legatura cu topicul, stiu, dar e de ultima ora 🙂

  “EMI Deutschland GmbH, o companie afiliata a ARBOmedia AG (Germania) a preluat pachetul majoritar (51%) al companiei care editeaza ziarele Monitorul de Cluj si Monitorul de Sibiu.”

  “Tranzactia se inscrie astfel in continuarea planului de dezvoltare initiat in 2006, plan pe care EMI Deutschland il deruleaza in Romania la nivelul presei locale. Parteneriatul vizeaza consolidarea publicatiilor in doua dintre cele mai importante judete ale Romaniei – Cluj si Sibiu – si dezvoltarea de noi produse media in zona Transilvaniei.”

  “Pe langa EMI Deutchland, care este actionar majoritar, restul actiunilor din cadrul Companiei de Media – societatea editoare – sunt egal impartite de domnii Sorin Stanislav si Radu Micu.”

  Mai multe detalii, pe freex.

Post your thoughts