Y&R Romania pierde afilierea la Young & Rubicam. Se afiliază Tempo

Team Advertising (cunoscută și ca Young & Rubicam România) a pierdut afilierea la Young & Rubicam. Se afiliază Tempo Advertising – și de fapt asta-i bomba, fiindcă Tempo este cel mai mare independent din România, proprietatea lui Dragoș Grigoriu.

Am nevoie de verificări, fiindcă e o singură sursă – zic că bună, că de aia am dat așa.

7 thoughts on “Y&R Romania pierde afilierea la Young & Rubicam. Se afiliază Tempo”

  1. Iulian,

    exista Young&Rubicam Romania (creatie) si Team Advertising (divizia de media a celor de la YR), probabil ca Team se afiliaza la Tempo Media (noul Vizeum prin vanzarea de acum cateva luni catre Aegis) si iese astfel din Group M (WPP – MediaCom, Mindshare, Mediaedge). ar fi interesant 🙂

  2. informatia e buna dar contine o contradictie logica : agentia Young&rubicam romania nu se poate afilia la young&rubicam romania ,… poate la reteaua globala Y&R

  3. Orlando: ce știu eu e că Team a pierdut afilierea. Cât privește Young & Rubicam România, nu știu dacă există ca și companie autohtonă, l-am căutat la Registrul Comerțului și nu l-am găsit. E posibil totuși să fie, uneori cu căutarea aia nu te descurci.

    Iulia: da, scuze, era un cuvânt în plus în text, am rectificat.

  4. e destul de incalcita povestea. in mai 2008 era anuntata prezenta in Romania, fara forma juridica a Y&R Brands cu Y&R/ Team Advertising [creatie si media] si Wunderman [btl]. Team Advertising e [era] afiliata la Y&R, unde in Team Advertising cel mai mare actionar era compania de radio pro [adica Adrian Sarbu] care intre timp a fost si ea achizitionata de CME. daca Tempo Advertising [creatie] s-a afiliat la Y&R [adica WPP] poate ca s-a lasat si cu o vanzare de actiuni si e la fel de interesant cum Dragos Grigoriu vinde partea de media la Aegis iar partea de creatie la WPP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.