YouTube.com/realitatea

De câtăva vreme, la YouTube.com/realitatea se postează diferite materiale video. Totalul a ajuns la 144. Cel mai probabil, e vorba de o acţiune cu voie de la stăpânire la Realitatea TV, fiindcă avem customizare puternică a canalului, video log şi altele.

Bradul Millenium a făcut peste 2000 de vizite în momentul în care scriu eu:

 1. Gabi Dobre Reply

  aseară am descoperit şi eu user-ul realitatea, tot în timp ce căutam clipuri “de la brad”. cred că e o acţiune asumată de post din moment ce personalizarea paginii de profil trimite către site-ul oficial al realitatea. am încercat să caut şi alţi useri “oficiali” din media de la noi, dar fără succes. ar fi interesant de ştiut dacă posturile de televiziune de la noi profită de unealta de marketing numită youtube.
  până acum nu am auzit decât de pro tv care a cerut ştergerea unor clipuri ce le aparţineau şi care fuseseră urcate de utilizatori obişnuiţi.

 2. alex Reply

  E cineva pasionat acolo de youtube.

  Ce mi se pare incredibil este ca Realitatea foloseste youtube ca sursa pentru ilustrarea propriilor stiri! Si difuzeaza asa secente din videoclipuri sau imagini de la alte televiziuni, citind ca sursa youtube. Mi se pare halucinant! Ca sa-l parafrazez pe Iliescu – “copyright-ul e un moft!” Ca sa nu mai vorbim de crediblitatea unei televiziuni de stiri care se documenteaza de pe youtube…

 3. George Hari Reply

  Da, este un gest voit al celor de la Realitatea. O studentă de la masterat lucrează la divizia online de la postul TV şi mi-a spus că pregăteau ei mai de mult personalizarea unui canal pe Youtube.

Post your thoughts