Webcast-ul TVR – cel mai bun de la Eurovision

Webcast-ul TVR a fost desemnat cel mai bun de la Eurovision 2007. Selecția s-a făcut “de fanii Eurovision” și la Eurowebbys.com. Din comunicat reiese că și TVR.ro a primit nominalizări, dar nu se spune câte.

Comunicatul de presă al TVR:

Webcast-ul TVR, premiat de Eurowebbys

Transmisia live pe internet realizată de TVR a fost desemnată de fanii Eurovision Song Contest și vizitatorii site-ului Eurowebbys 2007 (http://www.eurowebbys.com/) drept cel mai bun serviciu webcast al unei selecții naționale, în cadrul acestui eveniment muzical. La aceeași categorie au mai fost nominalizate webcast-urile televiziunii suedeze (SVT), norvegiene (NRK), islandeze (RUV) și irlandeze (RTE). De asemenea, vizitatorii site-ului și fanii Eurovision au nominalizat www.tvr.ro printre cele mai bune patru site-uri dedicate acestui eveniment.

Aceste premii au fost create pentru a încuraja site-urile care se dedică fenomenului Eurovision și acțiunilor ce au loc în jurul acestui eveniment. În 2007, peste 7.500 de fani internauți ai Eurovisionului au făcut nominalizări pentru cele mai bune site-uri dedicate. Rezultatele finale, adică premiile, reflectă voturile a aproape 500.000 de internauți care și-au marcat propriile preferințe de pe shortlist-ul oferit de primii 7.500 de fani.

Site-ul Televiziunii Române a fost relansat în data de 23 aprilie, cu o grafică și o structură nouă, în care se pune mai mult accentul pe conținut, atât sub formă de text, cât și video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *