Web 2.0 în România – trecere în revistă

Mircea Goia face pe Read/Write Web o trecere în revistă a fenomenului Web 2.0 în România. Mi s-a părut cuprinzătoare și interesantă. Mai e ceva de adăugat, de nuanțat?

9 thoughts on “Web 2.0 în România – trecere în revistă”

 1. Iulian draga, care fenomen web 2.0 in Romania???
  Nici macar textul la care faci referire nu precizeaza asa ceva. Spune-mi ce e 2.0 la curs-valutar.ro? Hai sa nu bagam tot online-ul in oala web 2.0, ma gandesc ca poate stii ca exista “mici” diferente.
  Si in textul lui Goia mai apare greseala ca la Neogen si Ejobs a venit Tiger Global Investment. E vorba de Tiger Global Management, sunt fonduri diferite.

 2. Poate ca nu ai citit cu atentie articolul…dar e specificat acolo ca e vorba de Web 2.0…
  Bineinteles, unele titluri din cadrul articolului se refera si la altele decat cele strict 2.0 (care da, inca nu exista in forma sa vestica sau mai bine zis americana).

  Curs-valutor.ro era mentionat le Netbridge care, la randul lui, e mentionat la Romania Startups. E mentionat ca investitor…si daca Netbridge nu a investit atunci nu stiu zau cine a investit…

  Daca te uit si la alte articole pe aceeasi teme vei vedea ca au fost mentionate acolo si unele site-uri care nu erau neaparat Web 2.0…erau mentionate la general. E ceva rau in asta?

  Am incercat sa cuprind cat mai multe in articolul meu (totusi editorul mi-a mai taiat din el…inclusiv portiunea unde am mentionat despre media…versiunea originala o vezi aici: http://www.mirceagoia.com/readwriteweb/top_web_apps_in_romania.html …si Hotnews era mentionat).

  Eu unul zic ca e bine sa se auda ceva si de bine despre Romania…nu crrezi ca lumea e cam satula de povesti cu hackeri si carderi?

  Unora nu le convine ca am spus prea multe despre Neogen … nu am tangente cu ei (am corespondat cu Calin Fusu de cateva ori acum multi ani si atat)….altora nu le convine Netbridge-ul….dar asta e…deocamdata ei sunt jucatorii pe piata. Asta pana apar altii…

  Daca am gresit cu investitorul strain atunci e vina mea…daca am gresit cu limba engleza (nu pretind ca e perfecta) e tot vina mea…cu ce altceva am mai gresit?

  Poate ca am gresit cand am scris articolul…cine stie :)…

 3. imi asum repezeala…
  dar cred in continuare ca termenul 2.0 ar trebui folosit cu mai multa atentie chiar daca nimeni nu are o definitie a lui

 4. definitii pentru Web 2.0 abunda dar nu s-a hotarat inca lumea asupra lor. Articolul este interesant, la fel ca si ce a scris Eduard despre online sau celelalte articole din Business Magazin, etc. Doar ca de fiecare data raman cu impresia ca nu s-au spus lucrurile cu adevarat importante.

 5. am spus impresie nu certitudine, daca as fi fost in stare, le-as fi spus. Asa, mai astept, poate imi vine mintea la cap/sau capul la minte, depinde. Sunt altii mai in masura decat mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *