Wall-Street.ro lansează un tool pentru datele de trafic SATI

La Wall-Street.ro/SATI a apărut o preluare a datelor Studiului de Audienţă şi Tiraj pe Internet cu mai multe facilităţi tentante.

Una dintre ele este comparatorul (în imagine, trei site-uri de informaţie ne-televiziuni, ne-cotidiene).

Acceseaza Topul site-urilor din Romania pentru alte comparatii

Am adus graficul aici cu un cod de embed.

Wall-Street.ro/SATI mai conţine evoluţia pe luni pentru fiecare site, cu tabele şi bare, liste de site-uri pe publisheri şi o serie întreagă de lucruri care mie, unuia, îmi vor uşura simţitor viaţa.

Tool-ul este adresat în primul rând publisherilor, advertiserilor şi altor oameni cu preocupări profesionale în zona online-ului şi vine pe fondul ieşirii din Trafic.ro a marilor publisheri. Sursa de inspiraţie nu e însă numai acesta, ci şi facilităţi disponibile pe BRAT.ro (presă scrisă), optimizate pe Wall-Street.ro/SATI. SATI nu conţine încă un număr la fel de mare de site-uri ca Trafic.ro, dar creşterea clasamentului oficial e probabilă în viitorul apropiat.

Părerea mea e că n-ar strica şi un brand/domeniu separat. Uitaţi cât de urâţel e rândul servit în codul de embed, “Topul site-urilor…”. Am fost tentat să-l scot, se poate, dar mi s-a părut normal să rămână. Nu ştiu de ce, la mine pe blog graficul e mai înghesuit decât cel de pe site – ar trebui rezolvat şi asta. Succes.

 1. marketing creativ Reply

  Frumoasa initiativa Wall-street. Chiar era nevoie de asa ceva. Sunt curios care va fi evolutia numarului de site-uri din SATI, caci pana atunci lumea va trebui sa compare datelede aici cu cele din trafic.ro si este un pic peste mana

 2. Marian S. Reply

  La aceasta ora nu vad nimic in embed, doar niste linkuri. O fi de la faptul ca ma incapatinez sa folosesc Internet Explorer 6 ??? (ora 9,45 dupa ceasul meu)

 3. mihai Reply

  marian, multumi pentru atentionare – s-a rezolvat issue-ul de display pe IE6 😉 iulian, am notat si observatiile tale si le cantarim cu atentiile si pe ele – apropo, cand am testat iar pe IE, dupa modificari, am accesat direct mlc.ro 😉

 4. Raluca Reply

  In SATI sunt acum 133 de site-uri, iar intr-un media plan nu folosim numai acele 133 de site-uri. So, un anunt inportant va fi acela ca in SATI sunt inscrise si masurate 2000 de site-uri ce apartin regiilor de media online si sunt “aprig” vandute catre agentii. Initiativa wall-street.ro este de mare angajament.

 5. Marian S. Reply

  Mai am si eu o intrebare: cum sunt tratate si analizate acele site-uri care te redirectioneaza catre subdomenii ale unui site mai mare ? Sa dau exemple, sa nu dau… uite ca dau: www noi2 ro te duce la noi2 neogen ro
  Misto smekeria.
  Deci ?

Post your thoughts