Wall-Street.ro lansează un tool pentru datele de trafic SATI

La Wall-Street.ro/SATI a apărut o preluare a datelor Studiului de Audiență și Tiraj pe Internet cu mai multe facilități tentante.

Una dintre ele este comparatorul (în imagine, trei site-uri de informație ne-televiziuni, ne-cotidiene).

Acceseaza Topul site-urilor din Romania pentru alte comparatii

Am adus graficul aici cu un cod de embed.

Wall-Street.ro/SATI mai conține evoluția pe luni pentru fiecare site, cu tabele și bare, liste de site-uri pe publisheri și o serie întreagă de lucruri care mie, unuia, îmi vor ușura simțitor viața.

Tool-ul este adresat în primul rând publisherilor, advertiserilor și altor oameni cu preocupări profesionale în zona online-ului și vine pe fondul ieșirii din Trafic.ro a marilor publisheri. Sursa de inspirație nu e însă numai acesta, ci și facilități disponibile pe BRAT.ro (presă scrisă), optimizate pe Wall-Street.ro/SATI. SATI nu conține încă un număr la fel de mare de site-uri ca Trafic.ro, dar creșterea clasamentului oficial e probabilă în viitorul apropiat.

Părerea mea e că n-ar strica și un brand/domeniu separat. Uitați cât de urâțel e rândul servit în codul de embed, “Topul site-urilor…”. Am fost tentat să-l scot, se poate, dar mi s-a părut normal să rămână. Nu știu de ce, la mine pe blog graficul e mai înghesuit decât cel de pe site – ar trebui rezolvat și asta. Succes.

7 thoughts on “Wall-Street.ro lansează un tool pentru datele de trafic SATI”

  1. Frumoasa initiativa Wall-street. Chiar era nevoie de asa ceva. Sunt curios care va fi evolutia numarului de site-uri din SATI, caci pana atunci lumea va trebui sa compare datelede aici cu cele din trafic.ro si este un pic peste mana

  2. marian, multumi pentru atentionare – s-a rezolvat issue-ul de display pe IE6 😉 iulian, am notat si observatiile tale si le cantarim cu atentiile si pe ele – apropo, cand am testat iar pe IE, dupa modificari, am accesat direct mlc.ro 😉

  3. In SATI sunt acum 133 de site-uri, iar intr-un media plan nu folosim numai acele 133 de site-uri. So, un anunt inportant va fi acela ca in SATI sunt inscrise si masurate 2000 de site-uri ce apartin regiilor de media online si sunt “aprig” vandute catre agentii. Initiativa wall-street.ro este de mare angajament.

  4. Mai am si eu o intrebare: cum sunt tratate si analizate acele site-uri care te redirectioneaza catre subdomenii ale unui site mai mare ? Sa dau exemple, sa nu dau… uite ca dau: www noi2 ro te duce la noi2 neogen ro
    Misto smekeria.
    Deci ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *