Vreți invitații la Quora? Lăsați mesaj aici, în subsol

Cea mai hot rețea socială a momentului este Quora, rețeaua socială de Q&A. E vorba de un lucru despre care am auzit acum câțiva ani sub numele de knowledge swap: tu întrebi, cine se pricepe răspunde. De unde și aerul de expertiză și discuții serioase al rețelei, care câștigă adepți foarte rapid.

Necazul e că din România, nu știu exact de ce, nu se poate intra fără invitații, cam cum era Gmail la început. Chestiunea e destul de dezbătută prin diferite locuri, dar în fine, dacă vreți invitație, vă poftesc să lăsați aici, în subsol, un mesaj și o să vă trimit.

Ce vă sugerez să evitați e să scrieți adresa de e-mail în clar, fiindcă v-o recoltează boții. O s-o văd “pe spate”, în CMS-ul de WordPress.

Share this...
Email this to someoneShare on LinkedInShare on RedditTweet about this on TwitterShare on Facebook

12 thoughts on “Vreți invitații la Quora? Lăsați mesaj aici, în subsol”

 1. Salut

  Exista ceva public de acest tip, nu imi vine in minte. La noi TPU. Mi s-a parut surprinzator ca TPU atrage public, desi acolo am citit o serie intreaga de intrebari timpite, care denota ignoranta. Si raspunsuri in doi peri, total aiurea. Este ca atunci cand ceri directii intr-un cartier de la diversi pietoni si fiecare te indreapta aiurea. Mersi, gen TPU, nu.

  Dar, vreau sa vad acest mister dinauntru. Asa ca dati-mi dom’ne, va rog, o invitatie la Quora.

  Multumesc

 2. Ochei, cu dumneavoastră trei sper c-am rezolvat.

  Tiberiu: nici eu n-am crezut în TPU.ro, exact din motivele pe care le menționezi. Dar uite că uneori o anumită canitate de mentofrecangeală, mediocritate etc. te împinge înainte. Pe Quora poți vedea că mecanismul e asemănător, Q&A, dar tematica radical diferită. Sunt întrebări serioase și precise cu răspunsuri la fel.

 3. Precizare: desigur, vă trebuie cont pe Comanescu.ro ca să cereți invitație la Cora. Scrieți mail, o să mai fie și alte goodies în viitor.

  Nu acord conturi decât persoanelor cu o identitate palpabilă. De regulă e vorba de prenume/nume/o referință credibilă pe internet. Dacă veți vedea pe-aici numai prenume credeți-mă că e vorba de oameni pe care îi cunosc și le acord girul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *