Vreți invitații la Quora? Lăsați mesaj aici, în subsol

Cea mai hot rețea socială a momentului este Quora, rețeaua socială de Q&A. E vorba de un lucru despre care am auzit acum câțiva ani sub numele de knowledge swap: tu întrebi, cine se pricepe răspunde. De unde și aerul de expertiză și discuții serioase al rețelei, care câștigă adepți foarte rapid.

Necazul e că din România, nu știu exact de ce, nu se poate intra fără invitații, cam cum era Gmail la început. Chestiunea e destul de dezbătută prin diferite locuri, dar în fine, dacă vreți invitație, vă poftesc să lăsați aici, în subsol, un mesaj și o să vă trimit.

Ce vă sugerez să evitați e să scrieți adresa de e-mail în clar, fiindcă v-o recoltează boții. O s-o văd “pe spate”, în CMS-ul de WordPress.

12 thoughts on “Vreți invitații la Quora? Lăsați mesaj aici, în subsol”

 1. Salut

  Exista ceva public de acest tip, nu imi vine in minte. La noi TPU. Mi s-a parut surprinzator ca TPU atrage public, desi acolo am citit o serie intreaga de intrebari timpite, care denota ignoranta. Si raspunsuri in doi peri, total aiurea. Este ca atunci cand ceri directii intr-un cartier de la diversi pietoni si fiecare te indreapta aiurea. Mersi, gen TPU, nu.

  Dar, vreau sa vad acest mister dinauntru. Asa ca dati-mi dom’ne, va rog, o invitatie la Quora.

  Multumesc

 2. Ochei, cu dumneavoastră trei sper c-am rezolvat.

  Tiberiu: nici eu n-am crezut în TPU.ro, exact din motivele pe care le menționezi. Dar uite că uneori o anumită canitate de mentofrecangeală, mediocritate etc. te împinge înainte. Pe Quora poți vedea că mecanismul e asemănător, Q&A, dar tematica radical diferită. Sunt întrebări serioase și precise cu răspunsuri la fel.

 3. Precizare: desigur, vă trebuie cont pe Comanescu.ro ca să cereți invitație la Cora. Scrieți mail, o să mai fie și alte goodies în viitor.

  Nu acord conturi decât persoanelor cu o identitate palpabilă. De regulă e vorba de prenume/nume/o referință credibilă pe internet. Dacă veți vedea pe-aici numai prenume credeți-mă că e vorba de oameni pe care îi cunosc și le acord girul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *