Voiculescu lansează Business TV, dar nu se ştie când

Canalul de business al grupului Voiculescu, prezent până acum sub formă de zvon în piaţă, pare a prinde formă sub numele de Business TV. Project manager: Gabriela Firea. Data lansării: programat pentru 2 decembrie, dar amânat pentru primăvara lui 2009, din motive logistice. E vorba de sediu şi regia de emisie: GSP TV ar putea fi mutate la “Gazeta Sporturilor”, îmi zice cineva.

 1. Flo Reply

  GSP TV m-a convins… Atata lipsa de profesionalism… atatea gafe… n-am vazut pe la nicio televiziune de la noi! Toate televiziunile voiculesciene scartaie cand vine vorba de lucrul bine facut (nu ca celelalte ar fi foarte departe).
  In principiu… no thanks, dar… sa vedem!

 2. fifteen minutes celebrity Reply

  Desigur, cea mai bună soluţie pentru a satisface zecile de mii de cititori care nu se mai satură de Financiarul. Şi cel mai bun mod de reinvestire a profitului. Probabil aşteaptă să câştige alegerile şi să bage legea aia de neimpozitare a profitului reinvestit.

  Din punctul meu de vedere nu face decât să îşi împrăştie publicul. În loc să dezvolte producţiile pe care le are, le lasă în faza actuală şi îşi face altele.

  Postul ăsta va atrage publicul Biz Bazar. Public care creştea ratingul A3 seara, reuşind să depăşească RTV. Iar acest lucru va fi făcut la scurt timp după ce RTV şi-a lansat noul format pentru intervalul 18-24.

  Targetul noului post va fi cel pe care îl urmărea A3 pe vremuri. Adică oameni cu studii superioare care fac ceva în ţara asta. A3 va rămâne doar cu circul lui Stan.

 3. gabi Reply

  Si cel de muzica pe cand ? Au luat licenta si pt el !!
  Acum daca tot au un ZUper radio ..nu i-ar lipsi si un fratior muzical tv !!!

 4. Iulian Comanescu Reply

  Someone: păi despre asta e vorba. Tot trebuie făcut un post nou, nu? Desluşeşte-ne, că eşti mai aproape de firul apei 🙂

 5. Marian S. Reply

  Eu banuiesc ca trebuie sa astepte constructia pasajului, ca nu se cade sa vina business-manii in studiou si sa astepte trecerea pe la Baneasa pina la Pastele cailor. Si aeroportul e in reparatii si nu aterizeaza nimic. Ceea ce inseamna ca va mai dura ceva.

 6. neagrigore Reply

  nu inteleg, antenele noi scartiaie, gesepe, ma rog, nu sunt microbist, nu ma pricep, acum business tv. Asta e ceva de genul, daca nu curge pica. Mai trantim, la plesneala o televiziune, sa inteleg ca nu e scump sa ai televiziunea ta de business? Oare gigi ce mai asteapta?

 7. Codrut Pinzaru Reply

  @neagrigore
  Gigi a inteles ca e mai ieftin sa participi la alte televiziuni decat sa-ti faci postul propriu.
  Cat despre Bussines TV, banuiesc ca echipelor tehnice de la antene li se va spune ca mai au un post de dus in carca. Se descurca ei ca sunt maestri la acceptat compromisuri. Si cica avem economie de piata…..

 8. neagrigore Reply

  economie de piata: adica sa facem economie cand mergem la piata.
  🙂
  offtopic: de ce nu ma pot abona la comentarii? Sau nu ma pricep eu. Din doua una.

 9. omar Reply

  sunt curios daca se merita sub aspectul audientei, uitati-va ce a patit TMC, de altfel un pst de nisa bun dar care sufera de public prea elitist, ori masele fac audienta , nu elitele. despre compromisuri la antene ca si la rtv nu poate fi vorba. raspunsul e unic in ambele cazuri: daca ti se pare ca 32 de ore de munca legate ti se par prea multe poti oricand sa pleci. e cazul meu…inca suferim de capitalism balcanic…

 10. Andrei Reply

  Ref la postul muzical, am aflat ca voiculestii sunt interesati sa cumpere PartyTv, un post care are o acoperire destul de buna in tara (cca 2 milioane de case), sensibil mai ieftin decat Utv (cu care au fost de asemenea in discutie). Ar fi mai putin riscant decat sa isi faca ei singuri un post, mai ales dupa inflatia din aceasta zona.

Post your thoughts