Voi fi arestat în direct la B 1, de la ora 20.00!

Adică mă puteţi vedea la “Naşul” lui Radu Moraru, despre tabloidizare, subiecte de net şi diferite alte chestii despre care am vorbit prin gazete zilele trecute. Cu, evident, Radu Moraru şi nu ştiu exact cine – am zis că-i mai palpitant să nu întreb.

 1. adi Reply

  Domnule Comanescu, aratati mult mai bine cu ochelari si cretz. Nu v-as fi recunoscut nici intr-o mie de ani.Cred ca trebuie sa va schimbati poza 🙂

 2. dudu Reply

  da, si eu am ramas surprins pozitiv de infatisarea lui comanescu.
  initial am crezut ca e vorba de o greseala de subtitrare a celor de la b1:)
  felicitari pentru prestatia tv.

 3. Iulian Comanescu Reply

  Adi/dudu: mă bucur că am o mutră ok, deşi-s cam netuns. Îmi asum cele zise despre poză, o să schimb lucrurile curând. Cât priveşte conţinutul emisiunii – Radu era pornit şi împotriva Antenei 1, şi a GfK, n-am înţeles exact de ce. Eu văd lucrurile mai nuanţat.

 4. Lars Reply

  Nu inteleg de ce nu intelegi ca Radu Moraru e pornit impotriva A1…:-) El e pornit impotriva a tot ce nu-l lauda pe Basel… Peste 4 ani va fi europarlamentar sigur…

 5. Yoda Reply

  imi pare rau ca nu am vazut emisiunea, m-am uitat la nea Diaconescu cum explica dansul cum GfK face “discriminari” cu targetele de varst 18-49, ca cei trecuti de varsta asta sunt de “nimic” pentru firma respectiva ( va recomand sa cautati secventele respective, sunt geniale)

  Domnul Radu Moraru este la fel de pornit pe Antena 1ca si Serban Huidu, stim noi de ce, nu? 🙂 Asta e, sa se mai cazneasca ca sa intre in top 10 TV audiente, deocamdta se scalda pe la 0,5 % rating. Cred ca Radu Moraru este pornit pe GfK pentru ca l-a auzit pe Diaconesc ca sedintele lor ( ale GfK) se tin la PROTV 🙂

 6. dimitri Reply

  Nu stiu, asta o sa vad diseara din ceea ce explici tu.
  Vezi să nu fie Giovani Becali celălalt invitat 🙂

 7. Bog Reply

  Nu ma uitasem de ceva vreme la Moraru, dar dupa ce am vazut postul tau de pe blog am zis sa fac o incercare.

  N-am inteles care era exact rolul doamnei Turcan in poveste…mai ales ca sincer n-am retinut mai nimic din ce a zis…

  Si mi-a placut tehnica lui Moraru de a duce un subiect care-l arde prin porumb ca sa-i dea o tenta pozitiva in discutie. Pe fond avea dreptate: audientele astea tv ridica mari semne de intrebare. Pe plan personal insa cred ca “Nasuletul” incerca sa-i dea o replica lui Badea.

  A avut insa dreptate cu Tolea…

 8. Iulian Comanescu Reply

  Bog: e, mă bucur că te-ai uitat. Sigur că există probleme cu măsurătorile de audienţă, dar asta nu înseamnă să dai foc peoplemetrelor. Ce pui în loc? E un sistem care trebuie ameliorat, pur şi simplu.

  Altminteri, tot circul ăsta cu “nu se măsoară corect” e făcut de televiziunile cu probleme pe ici, pe colo, prin punctele esenţiale.

Post your thoughts