Vlădescu și calculatorul

Da, s-a lansat și merge, așa cum îmi spunea Călin Fusu acum câteva zile.

6 thoughts on “Vlădescu și calculatorul”

 1. Iulian,
  si m-ai fortat sa-mi fac blog economic aici pe hotnews acum o luna si nu mi-ai aratat dovezile astea 🙂
  Abia acum imi dau seama cat am de muncit, trebuie sa bag carbuni 🙂

 2. :-O :-O :-O
  si uite cum, dintr-o data, Vladescu asta sigur pe el, cu alura de ultracompetent in costumele lui scumpe, arata ca un student mediocru, care a fost prins copiind la examen

 3. Asta imi aduce aminte de ceva foarte dragutz: in 2002 scriam un articol in Capital despre Romanian Soft Company, firma la care Vladescu avea 30% si care tocmai castigase un proiect PHARE de 50.000 euro pt… si aici vine surpriza soft in lumea medicala (!) Pe vremea cand pregatea aplicatiile la fonduri UE, Vladescu fusese doar ‘adjunct’, mai exact secretar de stat in Finante

  […] Iata fragmentul din articolul de atunci :

  “Tot pe lista Bucuresti-Ilfov, si tot cu 50 de mii de euro, o alta firma: Romanian Soft Company,cu proiectul “Dezvoltare si comercializare de software HIS (Hospital Informational System), de management medical, creare si comercializare a trei noi produse software”. Firma a fost infiintata in decembrie 2000 de trei asociati, printre care Sebastian-Teodor-Gheorghe Vladescu (30%).

  Contactat, Sebastian Vladescu spune ca avea mai de mult o firma care comercializez echipamente medicale, iar clientii aveau nevoie de un soft adecvat. Intrebat daca functia detinuta in Ministerul Finantelor Publice a influentat in vreun fel aprobarea proiectului, Sebastian Vladescu a spus : “Imi puneti o intrebare foarte delicata. Noi am facut mai multe aplicatii, dar niciodata nu am folosit traficul de influenta”.

  Nimeni nu ii contesta unui ex-ministru adjunct dreptul la fonduri Phare. Ceea ce incercam sa facem este sa evaluam, in termeni reali, sansele pe care un intreprinzator corect, neavenit in lumea politica, le are in fata altor solicitanti, mai greu de refuzat.”

  Si linkul la articolul complet despre afacerea de atunci a lui Vladescu:
  http://www.capital.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=6339

  asteptam surpriza fondurilor structurale, a caror autoritate centrala e chiar in vizuina lupului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *