Visul Imaginatiei (1)

reportaj_despre_moda_din_valea_jiului_153.jpg (foto: Maxim)

La inceput, â€?Visul Imaginatieiâ€? a fost un magazin de second-hand undeva in Valea Jiului. Acum este deja lant national! Exista Vise ale Imginatiei in Petrosani, Lupeni, Hunedoara, Tg. Jiu, Oradea, Craiova, Focsani etc. (cine poate sa completeze lista e rugat sa o faca)…

Aprovizionate cu transporturi din Germania, Visele Imaginatiei nu comercializeaza doar toale purtate, ci si altfel de obiecte folosite, ca de pilda jucarii… Amatorii de chilipiruri le purica, autoritatile sanitare le vaneaza, reporterii de fapt kitschos le fetisizeaza.

Visul Imaginatiei din Tg. Jiu e plasat in continuarea complexului Brancusi. Dupa insiruirea denumirilor, pare un parcurs catre desavarsirea spirituala: Poarta Sarutului, Masa Tacerii, Coloana Infinitului,… ….. Visul Imaginatiei.

Jurnalistii oradeni, notand invazia second-hand-urilor din oras, numesc itinerariul chilipirgiului in aceeasi nota: �de la Visul Imaginatiei la Moartea Pasiunii�. Dar Moartea Pasiunii pare mai degraba nume de carciuma, nu?

Â

One thought on “Visul Imaginatiei (1)”

  1. as fi interesat de oferat de haine second hand fdeaorece intentionez deschiderea unui lant de magazine second hand!as dori un nr de tel de la un depozit unde as putea suna pt mai multe imformati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *