Viralul Boc a răcit din nou

Căzătura lui Emil Boc de la “Gheorghe”, A.D. 2003, a început să circule pe bloguri, dar nu numai. Am văzut filmuleţul şi pe Realitatea TV şi, cu siguranţă, a reapărut şi în multe alte locuri.

Sunt curios ce interes va strâni faza ajunsă şi la Jay Leno, după cinci ani, cu Boc premier. Desigur că mashup-urile (negative, că pozitive nu pot să-mi imaginez) nu sunt excluse. La ora la care am căutat eu, pe YouTube erau următoarele variante, cu număr de views:

287.020
237.909
155.574
11.754
4.697

Dacă doriţi să revedeţi:

  1. vasilissa Reply

    Eu am o singura intrebare, daca domnul Boc nu e in stare sa stea bine pe propriile picioare si, de emotia luminilor intime gen gestapo dintr-un studio de filmare, cade gramada, ma intreb cum o sa ne scoata din criza? tot asa, abrupt?

  2. alex Reply

    vasilissa: Langa orice scara se pune o balustrada sau un semn de atentionare. Asa se intampla in lumea civilizata. Doar in lumea necivilizata trebuie “sa fii in stare sa stai bine pe propriile picioare”, adica tu esti prostul care pica nu e de vina cel care a proiectat si construit o asemenea enormitate.

    Boc putea sa ii dea in judecata lejer pe realizatorii emisiunii… la fel cei care autorizeaza asemenea emisiuni ar fi putut sa inchida show-ul.

Post your thoughts