Viral cu muzică populară :-)

Se cheamă Fabiana Stroe şi o pun aici fiindcă e primul clip de YouTube cu muzică populară pe care l-am văzut. Mă refer la “ne-manele”. Lumini ok, e machiată, aranjată, drăguţă, cântă curat. 711 de views la ora la care am postat eu. Ce ziceţi, are vreo şansă? La prima vedere – şi mă aştept să se vadă asta şi în eventualele înjurături din acest subsol – muzica populară nu prea are treabă cu internetul. Sau…?

 1. Dejan Reply

  Sunt multi interpreti care au un cont pe Youtube sau chiar un site unde isi promoveaza noile aparitii si discuta cu fanii.

  De cativa ani, chiar si muzica populara are treaba cu Internetul. S-au dus vremurile cand daca vorbeam de folclor vorbeam doar de acele sate din varf de munte. Odata cu trecerea anilor s-a modernizat si “folclorul” chiar daca multora nu le convine si-l resping din start.

 2. Mynsc Reply

  Buna idee 🙂 Chiar ne-am uitat complet radacinile, numai pop si manele (cateodata deghizate sub costume de muzica populara) se consuma in ultima vreme in Romania.

 3. Iulian Comanescu Reply

  Palconi: cum ziceam şi dincolo, e promovare din punctul tău de vedere. Dintr-al meu, e o ştire – că YouTube e şi platformă pentru cântăcioşii de populară. Te rog nu repeta linkurile, le-am văzut la “Întrebări şi ponturi”.

 4. palconi Reply

  Scuze ca am repetat comentariul cu linkurile.
  Din punctul meu este promovare, din punctul tau este o stire.

 5. fabiana Reply

  D-l Comanescu va multumesc ca ati permis si astfel de stiri pe blogul d-vs,si chiar v-as ruga sa imi raspundeti la o intrebare destul de simplista.Avand in vedere faptul ca aveti acces la diferite informatii………cati tineri de varsta mea vor din tot sufletul sa duca mai departe invataturile si traditiile stamosilor nostri?cat la suta din generatia mea are aceasta dragoste pt muzica populara?

 6. Iulian Comanescu Reply

  Palconi: păi da şi nu-mi rămâne decât să te felicit că ai găsit o cale de promovare interesantă. Dacă repeţi linkurile însă – ştii a ce începe să semene.

  Fabiana: habar n-am ce să zic, cred că destul de puţini, dar asta se întâmplă nu numai în România, nu?

 7. palconi Reply

  @Iulian Comanescu Mi-am cerut scuze, intentia mea nu este de a face spam ci de a promova o persoana in mod civilizat.
  Daca doresti, poti sa stergi acel comentariu in care sunt linkurile.
  Si doream sa iti mai zic ceva, la noi in blogosfera se mai citeaza si sursa uneori, da numai uneori.

 8. palconi Reply

  Domnule Comanescu, sunt un abonat al blogului dumneavoastra si va citesc o parte din articolele pe care le scrieti. Stiu, ca atunci, cand primesti ceva de la un cititor, este frumos sa anunti pe blog, sursa respectiva, daca se poate cu link.
  Oricum nu mai conteaza, voi scrie un articol pe blog, sa prezint situatia promovarii Fabianei si voi spune si de aceasta intamplare si voi cere parerea cititorilor mei. Cand zoso ataca Hotnews, pentru ca nu isi citeaza sursele, am zis ca e baiat rau, acum il inteleg.

Post your thoughts