Viral cu muzică populară :-)

Se cheamă Fabiana Stroe și o pun aici fiindcă e primul clip de YouTube cu muzică populară pe care l-am văzut. Mă refer la “ne-manele”. Lumini ok, e machiată, aranjată, drăguță, cântă curat. 711 de views la ora la care am postat eu. Ce ziceți, are vreo șansă? La prima vedere – și mă aștept să se vadă asta și în eventualele înjurături din acest subsol – muzica populară nu prea are treabă cu internetul. Sau…?

13 thoughts on “Viral cu muzică populară :-)”

 1. Sunt multi interpreti care au un cont pe Youtube sau chiar un site unde isi promoveaza noile aparitii si discuta cu fanii.

  De cativa ani, chiar si muzica populara are treaba cu Internetul. S-au dus vremurile cand daca vorbeam de folclor vorbeam doar de acele sate din varf de munte. Odata cu trecerea anilor s-a modernizat si “folclorul” chiar daca multora nu le convine si-l resping din start.

 2. Buna idee 🙂 Chiar ne-am uitat complet radacinile, numai pop si manele (cateodata deghizate sub costume de muzica populara) se consuma in ultima vreme in Romania.

 3. Palconi: cum ziceam și dincolo, e promovare din punctul tău de vedere. Dintr-al meu, e o știre – că YouTube e și platformă pentru cântăcioșii de populară. Te rog nu repeta linkurile, le-am văzut la “Întrebări și ponturi”.

 4. D-l Comanescu va multumesc ca ati permis si astfel de stiri pe blogul d-vs,si chiar v-as ruga sa imi raspundeti la o intrebare destul de simplista.Avand in vedere faptul ca aveti acces la diferite informatii………cati tineri de varsta mea vor din tot sufletul sa duca mai departe invataturile si traditiile stamosilor nostri?cat la suta din generatia mea are aceasta dragoste pt muzica populara?

 5. Palconi: păi da și nu-mi rămâne decât să te felicit că ai găsit o cale de promovare interesantă. Dacă repeți linkurile însă – știi a ce începe să semene.

  Fabiana: habar n-am ce să zic, cred că destul de puțini, dar asta se întâmplă nu numai în România, nu?

 6. @Iulian Comanescu Mi-am cerut scuze, intentia mea nu este de a face spam ci de a promova o persoana in mod civilizat.
  Daca doresti, poti sa stergi acel comentariu in care sunt linkurile.
  Si doream sa iti mai zic ceva, la noi in blogosfera se mai citeaza si sursa uneori, da numai uneori.

 7. Domnule Comanescu, sunt un abonat al blogului dumneavoastra si va citesc o parte din articolele pe care le scrieti. Stiu, ca atunci, cand primesti ceva de la un cititor, este frumos sa anunti pe blog, sursa respectiva, daca se poate cu link.
  Oricum nu mai conteaza, voi scrie un articol pe blog, sa prezint situatia promovarii Fabianei si voi spune si de aceasta intamplare si voi cere parerea cititorilor mei. Cand zoso ataca Hotnews, pentru ca nu isi citeaza sursele, am zis ca e baiat rau, acum il inteleg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *