Viral Catavencu.ro

Avea 40 de views în jur de ora 13.30, când l-am văzut eu. Parafază la celebrul “Țăran în Spania”.

UPDATE: YouTube ne dă și numărul de views, ceea ce ne permite să măsurăm eficiența campaniei. A crescut spre 200 în cursul după-amiezei și acum, la 18.20, s-a oprit pe la 218. Să vedem și mâine.
UPDATE 2: 912 views după o zi, vineri, 6 iulie, la ora 15.05.

Dacă doriți să revedeți “Țăran în Spania”:

8 thoughts on “Viral Catavencu.ro”

  1. sunt dezamagit, rau de tot … rau rau rau de tot… ce dracu, parca catavencu era mai original, in schimb … vad ca o data cu online-ul asta … s-au obisnuit sa copy paste sau sa se autoinspire

  2. catavencii au un istoric de spoturi parodice (nu mai zic ca parodia/ pastisa/ rezonanta constituie mecanismul principal de umor din catav. … de ceva ani incoace): primul spot, prin 96-97, parodia reclamele la detergenti, catavencu era cica un produs intr+o cutie colorata, care cica scotea murdaria din societatea romaneasca… prin 99-2000 a fost spotul care parodia filmele cu mafioti, care stapinesc totul, dar iau bataie de la “mamma” (focus pe dezvaluirile din pag. 3). ultimul spot, de acum ctv ani, nu era o parodie, ce-i drept, dar nu avea alta legatura cu publicatia dect sloganul de la sfrsit: un mos se uita peste umarul altui mos sa citeasca din ziarul acestuia… si se rastoarna cu scaunul (ha ha), la care cica: cititorii nostri sint mai… etc.
    spotul asta de pe youtube e un produs semioficial, semi-folcloric, o fi veun un baiat de la it cu veleitatile lui, caruia probabil i s-a tolerat un moment de vedetism, pt. cit o fi muncit etc.
    poate ca unii oameni chiar se prapadesc de ris, poate “tarnul din spania” e o ditai referinta in sistemul lor si probabil pe acei oameni ii targeteaza spotul. cum ar veni, “pt. fanii genului”…

  3. Ok.Eu am ras, actorul e fain… Dar ca metoda de promovare, cam slabut.S-a tot parodiat chestia asta la nesfarsit .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *