Viral Catavencu.ro

Avea 40 de views în jur de ora 13.30, când l-am văzut eu. Parafază la celebrul “Ţăran în Spania”.

UPDATE: YouTube ne dă şi numărul de views, ceea ce ne permite să măsurăm eficienţa campaniei. A crescut spre 200 în cursul după-amiezei şi acum, la 18.20, s-a oprit pe la 218. Să vedem şi mâine.
UPDATE 2: 912 views după o zi, vineri, 6 iulie, la ora 15.05.

Dacă doriţi să revedeţi “Ţăran în Spania”:

 1. Piticu21 Reply

  sunt dezamagit, rau de tot … rau rau rau de tot… ce dracu, parca catavencu era mai original, in schimb … vad ca o data cu online-ul asta … s-au obisnuit sa copy paste sau sa se autoinspire

 2. adina Reply

  no way… a innebunit si catavencu de tot… sa le fie rusine… ma asteptam la ceva mai original… cu un mesaj, ceva…

 3. florin dumitrescu Reply

  catavencii au un istoric de spoturi parodice (nu mai zic ca parodia/ pastisa/ rezonanta constituie mecanismul principal de umor din catav. … de ceva ani incoace): primul spot, prin 96-97, parodia reclamele la detergenti, catavencu era cica un produs intr+o cutie colorata, care cica scotea murdaria din societatea romaneasca… prin 99-2000 a fost spotul care parodia filmele cu mafioti, care stapinesc totul, dar iau bataie de la “mamma” (focus pe dezvaluirile din pag. 3). ultimul spot, de acum ctv ani, nu era o parodie, ce-i drept, dar nu avea alta legatura cu publicatia dect sloganul de la sfrsit: un mos se uita peste umarul altui mos sa citeasca din ziarul acestuia… si se rastoarna cu scaunul (ha ha), la care cica: cititorii nostri sint mai… etc.
  spotul asta de pe youtube e un produs semioficial, semi-folcloric, o fi veun un baiat de la it cu veleitatile lui, caruia probabil i s-a tolerat un moment de vedetism, pt. cit o fi muncit etc.
  poate ca unii oameni chiar se prapadesc de ris, poate “tarnul din spania” e o ditai referinta in sistemul lor si probabil pe acei oameni ii targeteaza spotul. cum ar veni, “pt. fanii genului”…

 4. blu Reply

  pentru mine a avut efect invers clipul asta, m-a facut ca sa nu intru pe catavencu
  lame e tot ce pot spune

 5. elena Reply

  Ok.Eu am ras, actorul e fain… Dar ca metoda de promovare, cam slabut.S-a tot parodiat chestia asta la nesfarsit .

Post your thoughts