Vino la George Michael cu tac-tu tuns

Agenția Modus îmbie ziariștii la marele om obligându-i să scrie o jumătate din pagina trei, color, și cu amenzi de 100 de mii de euro. Motto-ul agenției, de care aud prima oară, e “Așa se face”. Așa se face dacă vrei să ostilizezi presa sau ce?

31-mai-2007.jpg

Ceea ce nu mă pot împiedica să redau un banc foarte incorect politic: “Culmea homosexualității: George Michael pe Lia Manoliu.” Cu complimente prietenilor și dușmanilor gay și convingerea că nu se vor simți jigniți, ci vor râde. Vorba unui manager cunoscut de presă scrisă, s-a inventat bancul breaking news.

5 thoughts on “Vino la George Michael cu tac-tu tuns”

  1. Asta e nimic… Când a venit Metallica ne-au pus să semnăm o chestie luuuungă de tot, plină de indicații, din care nu mai rețin decât următoarea treabă. Citat aproximativ (doar au trecut atâția ani): “Dacă veți fi răniți sau omorâți de obiectele arunca de oamenii din public, dacă veți avea probleme de sănătate din cauza puterii mari a boxelor, Metallica nu e de vină.” 🙂

  2. si daca nu au voie sa faca poze in timpul spectacolului, cum va fi ilustrata acea minim jumatate de pagina? cu public mancand floricele de porumb in timpul cantarii Loredanei?

  3. mai bine organiza concertul celebra firma “aurel mitran”, care a stat in spatele spectacolelor cesarei evora
    daca tot iese un fiasco, macar sa stim de ce

  4. Nu-i chiar asa mare lucru. Puteau pretinde un format de 1/1 pagina cu pozitionare in pagina 1 pe parcursul anului in curs. Probabil ca nici asta nu era absurd pentru ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *