Vino la George Michael cu tac-tu tuns

Agenţia Modus îmbie ziariştii la marele om obligându-i să scrie o jumătate din pagina trei, color, şi cu amenzi de 100 de mii de euro. Motto-ul agenţiei, de care aud prima oară, e “Aşa se face”. Aşa se face dacă vrei să ostilizezi presa sau ce?

31-mai-2007.jpg

Ceea ce nu mă pot împiedica să redau un banc foarte incorect politic: “Culmea homosexualităţii: George Michael pe Lia Manoliu.” Cu complimente prietenilor şi duşmanilor gay şi convingerea că nu se vor simţi jigniţi, ci vor râde. Vorba unui manager cunoscut de presă scrisă, s-a inventat bancul breaking news.

Sursa pozei: Reea.Netfun.ro.

 1. Adriana Popescu Reply

  Asta e nimic… Când a venit Metallica ne-au pus să semnăm o chestie luuuungă de tot, plină de indicaţii, din care nu mai reţin decât următoarea treabă. Citat aproximativ (doar au trecut atâţia ani): “Dacă veţi fi răniţi sau omorâţi de obiectele arunca de oamenii din public, dacă veţi avea probleme de sănătate din cauza puterii mari a boxelor, Metallica nu e de vină.” 🙂

 2. bloguresti Reply

  si daca nu au voie sa faca poze in timpul spectacolului, cum va fi ilustrata acea minim jumatate de pagina? cu public mancand floricele de porumb in timpul cantarii Loredanei?

 3. andy Reply

  mai bine organiza concertul celebra firma “aurel mitran”, care a stat in spatele spectacolelor cesarei evora
  daca tot iese un fiasco, macar sa stim de ce

 4. cosmin Reply

  Nu-i chiar asa mare lucru. Puteau pretinde un format de 1/1 pagina cu pozitionare in pagina 1 pe parcursul anului in curs. Probabil ca nici asta nu era absurd pentru ei.

Post your thoughts