Video.Acasa.ro

Ia uite, azi e ziua lansărilor. Și Vodanet aruncă în apă Video.Acasa.ro. Mie mi se pare nu prea bun momentul, după Gandeste-liber.ro…

E drept, Video.Acasa.ro se marchetează ca “drive test al reclamei tale”, adică te invită să-ți pui acolo reclama destinată TV-ului, pentru ca să testezi reacțiile.

Ziceți!

Comunicatul de presă:

Fii vizionar la video.acasa.ro

Vodanet te invita la un “drive-test” al reclamei tale online!

8 februarie 2007 – Lansarea sectiunii Video.acasa.ro confirma inca o data faptul ca Web 2.0 ofera posibilitati de advertising care devanseaza canalele de media traditionale. Impactul unui spot publicitar asupra a sute de mii de utilizatori, inainte de a investi sume considerabile in lansarea lui la tv, devine o realitate.

Publicarea spoturilor pe video.acasa.ro este complet gratuita, acestea avand o audienta potentiala de peste 400.000 de vizitatori pe saptamana, conform Trafic.ro.

In plus, serviciul permite masurarea impactului reclamelor asupra consumatorilor prin monitorizarea constanta a reactiilor acestora, opiniile si comentariile postate de acestia pe site oferind feedback in timp real.

“Anticipam o schimbare radicala in directia de dezvoltare a industriei de media in urmatorii cinci ani. Mediul online se impune ca un canal de advertising puternic si dinamic care tinde sa il integreze pe cel de tv. Accesibilitatea si viteza de interactiune sunt doar doua argumente care vin sa sustina aceasta transformare”, a declarat Mirela Ciucur, Chief Internet Evangelist.

Cele mai creative si originale spoturi pot genera cu usurinta marketing viral prin republicarea acestora pe alte platforme de comunicare online, cum ar fi blogurile sau forumurile de discutie.

“Ne-am propus sa sustinem creatiile originale, promovandu-le in toata reteaua Vodanet Media prin acest serviciu care incepe sa se impuna ca o alternativa tentanta la reclama clasica din audiovizualul traditional”, sustine Camelia Ionita-Manzatu, Project Manager Acasa.ro.

“Acasa video introduce un sistem de streaming si conversie scalabil care poate fi marit functie de impactul asupra audientei noastre astfel incat sa oferim o calitate neschimbata utilizatorilor indiferent de numarul acestora asigurand in acelas timp procesarea rapida a fisierelor.Totodata sistemul permite conversia unei game largi de fisiere video, de la cele pentru telefoanele mobile (3gp, mp4) pana la cele mai comune (avi, mov)”, precizeaza Lucian Nicolescu, IT Coordinator.

Despre Acasa.ro

Acasa.ro face parte din portofoliul Vodanet Media, alaturi de bloombiz.ro, ele.ro, imagoo.ro, smartbuy.ro.

Conform statisticilor Trafic.ro. portalul Acasa.ro are un trafic de peste 1 800 000 de vizitatori unici si cca 18 milioane de afisari lunar, fiind unul dintre cele mai vizitate portaluri din Romania, cu un continut extrem de variat, de la informatii actualizate permanent din diverse domenii (cinema, auto, politic, social, financiar) si pana la servicii pentru comunitati (dating, anunturi, felicitari, download, mail, forum, jocuri), oferte care au drept obiectiv diversificarea stilului de viata prin informare continua, integrarea in comunitati pe baza de interese comune, hobbies, divertisment.

Despre Vodanet Media

Dezvoltand proiecte care ating interese dintre cele mai variate, raspunzand la o gama larga de intrebari si oferind solutii si servicii in maniera creativa si profesionista, Vodanet s-a impus ca un jucator important pe piata de publishing si advertising online.

Cu o activitate de 7 ani in media si publicitatea online romaneasca Vodanet Media detine in portofoliul sau de publisher branduri precum: www.acasa.ro, www.ele.ro, www.imagoo.ro, www.bloombiz.ro, www.smartbuy.ro, proiecte care insumeaza un trafic de peste 3,2 milioane de vizitatori lunar conform www.trafic.ro, si a dezvoltat serviciul de inchiriere si cumparare DVD cu livrare la domiciuliu exclusiv online, www.videomax.ro care serveste peste 25.000 clienti doar in Bucuresti.

3 thoughts on “Video.Acasa.ro”

  1. Chief Internet Evangelist. Oh, God! 🙂

    Deja s-a plecat pe campii cu P.R. Officer (exista, prin deductie, si P.R. Sergeant-ul care urla P.R. Private-ilor sa avanseze prin campul minat al mass-mediei spre victorie, in timp ce P.R. General-ul e la telefon cu P.R. Colonel-ul dandu-i noi indicatii despre cum sa atace).

    Ce urmeaza? Contabil sef=Divine Accounting Entity? Secretara=Paper Warlord? Baiatu’ de la IT=Dragon of the Virtual Universe?

    Scuze pentru divagatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *