Vești despre Alina Gache

O poveste care sper să vă facă plăcere să o auziți: Alina Gache, cea pentru care lansam un apel acum câteva săptămâni, s-a operat la Viena, de două ori, și intră în convalescență. Alina avea nevoie urgentă de bani pentru o intervenție legată de un cancer la ficat și după ce apelul a apărut în mai multe locuri, pe internet, suma necesară, de ordinul zecilor de mii de euro, s-a strâns măcar în bună parte.

Pare-se că Alina mai are de tras cu toată povestea, doctorii, care nu pot fi decât rezervați în asemenea cazuri, încă nu i-au spus “ai scăpat”, dar atâta cât îmi pot eu da seama ceea ce era de făcut în momentul ăsta, de urgență, s-a făcut.

Sunt convins că printre cititorii acestui post există și oameni care s-au implicat și cărora le mulțumesc pentru acest lucru. S-a dovedit că există și români capabili să se solidarizeze pentru o cauză dezinteresată și că avem – sună prost, dar așa se numește – spirit civic.

Citiți mai jos scrisoarea lui Cristi Gache, soțul Alinei, cu ultimele vești de la Viena:

colac peste pupăză!

alina a făcut si o colică renală din cauza unei pietre.

de la ora 4 dimineata s-a chinuit pina la 12, toti se uitau la ficat si totul era ok, nimănui nu i-a dat prin cap sa se uite la fisa si sa facă legătura durerilor cu acea piatră la rinichi. perfuzii cu calmante, lichide, a baut astăzi cam 3 litri de apa si de ceai plus supa.

după ultima echografie, facuta pe la ora 15, se pare că nu mai este acolo unde a fost vazuta la ct! otrava inoculata a facut ca rinichii sa lucreze intens. a fost ca si cind un maratonist ar alerga cu o piatră în pantof.

analizele sanguine sunt perfecte (ca de obicei), factorii tumorali au scăzut drastic, de la 3600 (19-9) a ajuns la aproape 1500.

acum este foarte bine, miine vom incepe sa mergem astazi am bolit si dupa amiaza i-am făcut baie, un dus care a avut darul sa-i curete parul si corpul de miosul de transpiratie cu iz de medicamente. am mai curatat-o cu prosopul umed dar nimic nu se compara cu un dus adevarat. tot miine i se scoate si cateterul montat in aorta, scapa si de perfuzii si vom parasi spitalul.

schnitzel, vals si concerte cu alta ocazie, acum, in viena nu am vazut decit citeva strazi – eu. am avut traseu ca tramvaiul. si citiva pereti si citeva chipuri de pacienti sau cadre medicale – alina!

concluzia generală este ca ne-am distrat copios!!! halal distractie…

am sentimentul ca mai avem mult de indurat, dar cred ca suntem pe drumul care trebuie,

tot binele din lume!
alina & cristian

ps: speram ca scrisoarea de miine va fi scrisa de alina din hotel, prieteni, venim acasa!

2 thoughts on “Vești despre Alina Gache”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *