Veniți cu voi pe Antena 2

Televiziune de talk-show-uri, de atitudine, își va asuma ceva gen “noi nu suntem neutri”, ceea ce nu știu cât bine îi face lui Dan Voiculescu, dar ar putea atrage public. Pe lângă Victor Ciutacu (“Jurnalul național”), pe care Tolontan l-a dat ca host de, iar, talk-show-uri pe A2, se mai vorbește de Radu Tudor (iar, “Jurnalul”, și el, și Ciutacu rămân la ziar și sunt doar colabo la Antenă). Mai e o chestiune cam ca aceea care a fost și pe Prima TV, cu patru femei care disecă un tip. Două din ele sunt Corina Chiriac și Ileana Pescariu. Mihai Gâdea e directorul postului, dar rămâne pe Antena 3, deși, se spune, a fost curtat de… sine însuși și alți directori din Antenă pentru mutarea emisiunii.

Antena 2 o să emită de la Romexpo.

Revin cu detalii, astea-s informații neoficiale. Am căutat-o pe Cristina Severin, de la Antene, pentru chestii omologate, dar nu era pe recepție, ceea ce, la atâtea posturi…

6 thoughts on “Veniți cu voi pe Antena 2”

 1. idiotii de la PR a dat un document publicat mai peste tot cu INFO gresite, din cate stiu cotidianul si jurnalul au preluat stirea ca atare, doar evz avand info corecte. Stiu ca nu pare mare lucru, dar sa confuzi emisiuni, e ceva. deci A2 o sa aiba “The daily show” cu Jon Stewart numai ca in comunicat apare “The tonight show” cu Jon Stewart. Din pacate ptr cei de la antene, the tonight show ruleaza deja pe a3 ( atunci cand cristoiu si viitorul director a2, gadea nu ocupa si spatiul lu badea, care-l ocupa pe alu leno la randu lui), dar nu cu denumirea oficiala ci cu numele stupid “Jay Leno Show” ( pana si calinescu atunci cand facea emisiuni avea bunu simt sa nu-si numeasca emisiunea, calinescu show). Poate de aici confuzia, daily/night. Poate nu au gresit documentu oficial, dar chiar asa, doar evz sa scrie bine si textul din jn si coti sa fie asa de asemanator?

  dave

  p.s. e extrem de greu sa zica a2 ca ei sunt obiectivi cand sloganul lor “Ia atitudine” aduce cu cel al PC “Afirma-te romane” ( care dintr-un motiv sau altu imi suna ca un motto pentru defunctul gong show decat pentru un partid)

 2. deci cotidianul:
  http://www.cotidianul.ro/index.php?id=9137&art=24099&nr=2&cHash=92d4d41188#opinii
  deci jurnalul:
  http://www.jurnalul.ro/articol_71609/investitie_-_16_milioane_de_euro_pentru_antena_2.html
  deci evz:
  http://www.evz.ro/article.php?artid=290767 ( a se vedea poza deloc flatanta)

  textul e muuuuuuuuuuult prea asemanator sa nu fie prin comunicat. si doar evz nu a luat citatul lui gadea si mai mult ca sigur l-a googlit pe jon stewart si a dat corect titlul emisiunii lui.
  din ce reiese din stire, ori gadea e un sef care nu stie ptr ce emisiune a dat ok-ul, ori citatul e prost “scris” de cei care au dat comunicatul!

 3. Am auzit un zvon, cum ca Mircea Badea ar fi fost vazut pe holurile Europa FM. Se pare ca negociaza pentru realizarea matinalului. Am scris si eu asta pe blogul meu….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *