Vând scaune electrice. Sunați la Adevărul

Fiecare face extensii de brand cum îl taie capul. Adevărul a trântit un link cu roșu: “Scaunul electriC. Adevărul despre muzica românească”, care duce la www.scaunulelectric.ro, în dreapta, sus, pe front page. Un blog, destul bine scris, despre muzica românească. Problemă: ultimul post e din 2005. Ce Doamne-iartă-mă-i asta? De ce e “electric” cu “C” mare? Și care-i legătura între Patriciu și scaunul electric, ca să zic așa?

400_adevarul_link.jpg

Tot ecranul.

Îi mulțumesc pentru pont lui Șerban.

UPDATE: Bogdan Gavrilă și Cristian Banu spun, în subsol, că linkul face parte din ceea ce s-a dat contra domeniului Adevarul.ro, la sfârșitul lui 2006. La Rotld.ro apare, într-adevăr, o modificare pe 11 decembrie, ocazie cu care mergem si la proprietarul adevarulholding.ro, ca să aflăm că “Adevărul Holding”, denumirea care s-a vehiculat în presă cu privire la trustul lui Patriciu, există ca SRL.

7 thoughts on “Vând scaune electrice. Sunați la Adevărul”

 1. S-ar putea sa ma insel, insa din cate stiu eu, “scaunul electriC” este fostul http://www.adevarul.ro. Probabil ca in schimbul domeniului trebuie sa faca reclama fostului site… De ce sa faci reclama unui site neactualizat de ani, este o alta problema, care nu cred ca este a celor de la adevarul.

 2. Cumpararea domeniului adevarul.ro a fost tranzactia anului 2006 (chiar daca a fost infaptuita in decembrie) si pretul platit a fost unul pe masura (nu-i usor sa faci reclama “scaunului electric” pe prima pagina).

 3. Scaunul electriC a fost relansat (foarte) recent. N-ar fi avut nici un sens sa dau drumul la continut nou inaintea relansarii.

  Complet de acord ca un ultimele 10 zile din decembrie 2006 Scaunul electriC arata bizar, asa invechit cum era.

  Saru’ mana pentru “destul de bine scris”.

 4. Si un articol “oficial” aparut azi in Adevarul :):

  http://www.adevarul.ro – locul 5 la accesări în topul ziarelor generale

  De săptămâna trecută, varianta on-line a ziarului Adevărul se poate citi accesând noul domeniu http://www.adevarul.ro. Această schimbare de domeniu are o mare importanță pentru planurile echipei Adevărul în domeniul web, ziarul pregătind pentru luna februarie 2007 o relansare a site-ului, unde o parte importantă va fi reprezentată de bloguri. Aici cititorii vor putea interacționa mult mai ușor cu redactorii. Când a fost lansat on-line, în anul 2001, http://www.adevarulonline.ro, domeniul internet era considerat neatrăgător de marile cotidiene din România. Între timp, situația s-a schimbat radical datorită mai multor factori, internetul cunoscând recent o dezvoltare spectaculoasă.
  Numărul cititorilor de presă on-line a crescut de circa patru ori în ultimii ani. Astfel, site-ul Adevărului http://www.adevarulonline.ro beneficiază lunar de circa 730.000 de vizitatori unici și aproximativ 3.800.000 de afișări a paginilor sale, recordul deținându-l ziua de 27 noiembrie 2006, cu un număr de aproximativ 33.000 de vizitatori. Momentan, site-ul Adevărului se clasează pe locul 5, în topul ziarelor generale, și pe locul 9 în topul mass-media (care include ziarele de sport și publicațiile exclusive on-line), având o creștere spectaculoasă în ultimele zile, cu un total de până la 30.000 de vizitatori pe zi. Trebuie să precizăm că adresele de email ale redactorilor se vor transforma și ele, din prenume.nume@adevarulonline.ro în prenume.nume@adevarul.ro, adresele vechi funcționând în paralel cu cele noi până în februarie 2007. (Alexandru Revega)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *