Valentin Nicolau intră-n Europa. FM

Cică Lagardere, trustul cu Europa FM, deschide nici mai mult, nici mai puțin de două posturi TV. Și cică project managerul e nici mai mult, nici mai puțin decât Valentin Nicolau, ex-TVR, ex-Grivco (vicepreședinte de dezvoltare). Care, la Voiculescu, a făcut nici mai mult, nici mai puțin decât nimic.

Cele două posturi Lagardere vor aduce producții din Franța. E vorba de bani puțini, se mai zvonește. Dacă n-o fi cu totul SF…

3 thoughts on “Valentin Nicolau intră-n Europa. FM”

  1. Ei, e un lucru acceptat deja: cultura nu se face pe bani. Pana si G.G. Marques i-a explicat-o lui Iliescu, cu ocazia vizitei “columbiene” a acestuia: “Din scris nu se poate trai, din scris se poate muri!”
    Nu am fost incantat de directoratul teverist al lui Nicolau, dar a facut o treaba bunicica cu Nemira – cel putin o vreme. Senzatia mea este ca nu a intuit la timp ingustarea/disparitia nisei SF si nici nu a speculat convingator curentul fantasy pe care il uda si-l cultiva cu obstinatie Hollywood-ul. Oricum, o concurenta la Romania Cultural (si, pe alocuri, la Romania Muzical) este binevenita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *