Unde e Călinescu?

Una pe care am scăpat-o, dar a prins-o Petrișor în EVZ: TV sport se relansează de la 1 iunie oficial, ca Sport.ro, cu Cosmin Ștucan (ex-Realitatea) ca redactor-șef și Vali Moraru ca amfitrion de talk-show-uri. Florin Călinescu nu e-n grila nouă. Știe cineva încotro a luat-o?

5 thoughts on “Unde e Călinescu?”

  1. Habar nu am unde bantuie Calinescu, dar stiu de altii ce fac. Razvan Ionescu, red sef de la Evz este in Bruxelles si zbora spre Africa in timpul auditului elvetian, iar Dan Turturica, seful RL, se pregateste de nunta. Poate’s niste ponturi interesante. Amanunte la mine. In rest, vad ca s-au linistit atacurile…si la tine, iar eu l-am depistat pe terorist:).

  2. Tiberiu: de curiozitate – teroristu’ era ziarist? Ma gandesc cam ce grad de responsabilitate au unii dintre noi. A lasat vreo zece mesaje pline de spume, desigur ca le-am sters, ca nu era nimic concret.

  3. Teroristul este un fost ziarist din Bacau. Unul care a fost dat afara de peste tot si ii ataca pe cei care au reusit sa faca mai multe decat el. Majoritatea:). Un personaj ocolit si acum, care incearca sa se remarce injurand pe altii aici, la mine pe freex si unde mai apuca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *