Unde e Călinescu?

Una pe care am scăpat-o, dar a prins-o Petrişor în EVZ: TV sport se relansează de la 1 iunie oficial, ca Sport.ro, cu Cosmin Ştucan (ex-Realitatea) ca redactor-şef şi Vali Moraru ca amfitrion de talk-show-uri. Florin Călinescu nu e-n grila nouă. Ştie cineva încotro a luat-o?

  1. Tiberiu Reply

    Habar nu am unde bantuie Calinescu, dar stiu de altii ce fac. Razvan Ionescu, red sef de la Evz este in Bruxelles si zbora spre Africa in timpul auditului elvetian, iar Dan Turturica, seful RL, se pregateste de nunta. Poate’s niste ponturi interesante. Amanunte la mine. In rest, vad ca s-au linistit atacurile…si la tine, iar eu l-am depistat pe terorist:).

  2. Iulian Comanescu Reply

    Tiberiu: de curiozitate – teroristu’ era ziarist? Ma gandesc cam ce grad de responsabilitate au unii dintre noi. A lasat vreo zece mesaje pline de spume, desigur ca le-am sters, ca nu era nimic concret.

  3. Tiberiu Reply

    Teroristul este un fost ziarist din Bacau. Unul care a fost dat afara de peste tot si ii ataca pe cei care au reusit sa faca mai multe decat el. Majoritatea:). Un personaj ocolit si acum, care incearca sa se remarce injurand pe altii aici, la mine pe freex si unde mai apuca.

Post your thoughts