Un englez, director la TVR2

De data asta dintr-o singură sursă, dar mai clar şi credibil decât povestea cu Culcer, care e din vreo patru: succesorul lui Răzvan Nicolescu în funcţia de director al TVR 2 e Gordon Lovitt. Cei care se miră ce-a căutat englezu-n Pangrati trebuie să ştie că omul e consilierul lui Tudor Giurgiu şi are biografia asta pe site-ul TVR si filmografia astalalta pe IMDB.

 1. spiridushu Reply

  Poate se intreaba cineva ce cauta un strain, de profesie ushor actor, si mai ushor regizor, presedinte de canal la televiziunea publica romana! Si ce-o fi cautat ca interimar la tvr1, pana sa vina dana deac? Poate are vreun ziarist de investigatii ceva timp sa afle si ce a facut domnul Gordon pe la televiziunea ceha! Ca consilier (nu imi scuz cacofonia) strategic, a reusit sa duca televiziunea ceha in pragul falimentului. Doar ca baietii aia acolo au un sindicat puternic si serios, si au reusit sa-l dea jos pe presedintele de atunci si de trei ani se chinuie sa readuca televiziunea publica pe linia de plutire. Poate reuseste cineva sa duca logica mai departe, acum ca domnul Gordon e consilierul lui Giurgiu si ca TVR-ul e cam in buda (si cu banii si cu audienta).

 2. Maxim Reply

  Probabil ca Marius Dragomir de la Czech Business Week ar fi cel mai in masura sa ne puna niste linkuri despre Gordon Lovitt. Adun si eu informatii si revin cu proxima postare pe tema asta.

 3. Iulian Comanescu Reply

  Spiridushu: care-ar fi problema, dacă un străin etc., etc. ar fi director? Nu înţeleg. E de preferat un dobitoc autohton? Atenţie, rogu-te, la ce scrii aici, fiindcă începe să sune a atacuri la persoană. Altfel zis: te-ai apucat să contabilizezi nişte defecte de-ale lui Lovitt în maniera: după ce că e străin, mai e şi dezastruos. Ce-ar fi s-o luăm pe rând, ca să ne referim la probleme şi nu la oameni?

  Maxim: Ia uite, avem cunoştinţe comune 🙂

  Să-i scriu lui Marius.

 4. Maxim Reply

  eu pe Marius nu-l cunosc decat in calitatea mea de cititor. Iar faptul ca il citesc ma ajuta sa iau un bonus mai consistent la servici 🙂

 5. Maxim Reply

  Ah, si inca ceva: in 1999 (cand Gordon Lovitt era director de strategie la televiziunea publica din Cehia) eu invatam abc-ul meseriei pe care cu succes o practic acum. Cred ca 7-8 ani de experienta pot face uneori diferenta.

Post your thoughts