Turturica face imixtiuni pe la Romania libera

Acum doi ani, tovaras de suferinte, astazi, omul patronatului veros: cica Dan Cristian Turturica ar fi semnat azi pentru pozitia no. 1 (daca nu-l punem si pe Emil Hurezeanu) de la Romania libera. Fostul redactor-sef al “Evenimentului zilei” ar vrea sa regrupeze si gasca veche de la EVZ, care nu a mai prea facut lucruri notabile dupa intregul scandal de la sfarsitul lui 2004.

Ironia soartei face ca prin noiembrie-decembrie 2004, Turturica, Petre Mihai Bacanu si Bogdan Ficeac se aflau fix de aceeasi parte a baricadei. Unul aprindea lumanari pe la mitinguri de la ambasada Elvetiei, iar ceilalti falfaiau stindardul sindical prin tipografia “Romania libera”, ca sa scape de doua multinationale veroase, anume Ringier si WAZ. Despre multinationale s-a spus ca vor sa-i pesedeizeze pe toti trei si redactiile lor.

Acum roata s-a intors: Turturica o sa-l pesedeizeze pe Ficeac.

“Cotidianul” a aflat si el ceva (vezi sub cei doi de la “Adevarul”). Emil Hurezeanu spune: “Luni va fi ziua deciziilor” si adauga ca Turturica mai are doua oferte, ceea ce tinde sa arate ca cel din urma e nehotarat. Hurezeanu asta ar trebui sa joace-ntr-un film gen “Being Dan Turturica”… fie si numai fiindca lui Turturica nu-i prea iese. Sa fie Turturica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *