Trafic.ro anunță relansarea

Trafic.ro anunță relansarea printr-un comunicat de presă. E vorba de o nouă versiune a site-ului, care conține printre altele auditare în timp real (actualizare la oră), un clasament care combină datele proprii cu cele din SATI, afișarea contextuală a statisticilor.

Contextul îl știm: polemica referitoare la rezultatele SATI și lipsa unor date ca referrerii din clasamentul oficial, care s-a desfășurat zilele trecute.

Ce ziceți, vor câștiga “puncte” din acest anunț, în bătălia cu clasamentul oficial?

Din comunicatul de presă:

Auditare in timp real

Utilizatorii trafic.ro vor avea la dispozitie cinci modalitati de afisare a clasamentului site-urilor inscrise in sistem. Este vorba despre un clasament bazat pe auditarea Real-Time, pe ultimele 7 zile si actualizat la ora, cat si despre 4 noi moduri de vizualizare, bazate pe indicatorii temporali – Ora, Zi, Saptamana respectiv Luna calendaristica. Cu ajutorul acestora, cei interesati pot vedea, de exemplu, situatia clasamentului in luna noiembrie (1-30) 2008 sau cel din saptamana 1-7 decembrie 2008. Intervalul dorit este selectat cu usurinta dintr-un drop-down list de pe homepage care confera acces imediat la intreaga arhiva de date.

Mai mult, pentru aceste patru noi tipuri de afisare este disponibila vizualizarea Vizitatorilor Unici, precum si indicatorii standard: Vizite si Afisari.

Optiuni de vizualizare

O alta noutate o reprezinta functia de control a tipului de clasament afisat, cele doua optiuni fiind „Standard” si „Extins”, ce include si site-urile monitorizate de catre Studiul de Audienta si Trafic pe Internet, pentru o perspectiva completa a mediului online autohton. Cele doua optiuni sunt valabile atat pentru clasamentul general trafic.ro, cat si pentru cel pe categorii.

Afisarea contextuala a statisticilor

De un upgrade a beneficiat si functia trademark trafic.ro, care va permite acum afisarea contextuala a statisticilor pentru site-ul dorit, prin simpla selectie a perioadei de raportare (ex. Luna) si sortarea dupa un anumit indicator (ex. Vizitatori Unici).

Designul noii versiuni trafic.ro, precum si functionalitatile sunt destinate a facilita modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-ul, pentru un acces mai rapid la datele relevante oferite de trafic.ro si o experienta online cat mai placuta.

4 thoughts on “Trafic.ro anunță relansarea”

  1. Pai ce sa spun io domnu’ Iulian. Saitu’ asta care se ocupa cu traficu’ s-a mai relansat si in alt mod: a instituit o taxa de 10 euro pe an pe post de abonament? Taxa am zis? Pai ce eu is Realitatea sa am cu ce cresteri in trafic pe web sa ma laud pe la teve sau GSP sau prosport care se bat in audiente in segmentul online? Io-s un amarit care vrea doar sa vada cine ii mai intra pe blog si ce vrea (citeste “cauta”) persoana respectiva. Slava Domnului ca sint altii mai buni.
    PS: Vad ca anul asta apar ca si cum as fi achitat taxa. Bine ca nu mai am grija pentru anul viitor. Stat Counter e mult mai bun si in plus FREE. Spor la razboaie in audiente online, amatorilor de asa ceva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *