Toamna se numara sughiturile

Sarbu pregateste pentru toamna doua noi telenovele. Numele si regizorii nu se stiu, actiunea n-are importanta. Actorii: Proiectul 1 – Dan Bordeianu, Adela Popescu, Lucian Viziru, Nicoleta Luciu, Augustin Viziru, Octavian Strunila, Adrian Nicolae, Sabina Brinduse si Adina Galupa (filmari la Buftea), proiectul 2 – Adrian Stefan, Alexandru Papadopol, Bebe Cotimanis, Elvira Deatcu si Andreea Bibiri (filmari la Susai).

Mi se pare interesant faptul ca masinaria de telenovele continua sa se invarta. Pana acum, a exportat formate si filmele finite prin Europa de Est.

Comunicatul de presa (care nu zice mai mult) si o poza (din proiectul 2, pentru fani):

2 NOI TELENOVELE GATA DE �ACTIUNE!�, ACASA
Doua povesti distincte, cu subiecte incitante si personaje puternice, care vor fascina prin aparitie. Asa arata, pentru inceput, cele doua productii pe care ACASA le pregateste impreuna cu MediaPro Pictures (MPP) pentru aceasta toamna.
Proiectele vor beneficia de decoruri diferite, care au fost create, construite si amenajate special pentru a se potrivi fiecarui scenariu si fiecarui personaj in parte.
Dupa o perioada efervescenta de castinguri si probe, urmata de o binemeritata vacanta, actorii s-au reintors in Bucuresti. Pentru fiecare proiect in parte s-a organizat cite o intilnire in care ei au avut ocazia sa-si cunoasca toti colegii de platou, dar si personajele, in detaliu.
Imediat dupa aceea, o parte dintre actorii care vor juca in prima telenovela pe care ACASA o lanseaza in aceasta toamna, au plecat la munte, la Susai, pentru repetitii. Printre cei pe care telespectatorii ii vor vedea in aceasta productie se numara Dan Bordeianu, Adela Popescu, Lucian Viziru, Nicoleta Luciu, Augustin Viziru, Octavian Strunila, Adrian Nicolae, Sabina Brinduse si Adina Galupa.
In acelasi timp, in Buftea au inceput intilnirile dintre actorii celui de-al doilea proiect produs de MPP pentru ACASA. Adrian Stefan, Alexandru Papadopol, Bebe Cotimanis, Elvira Deatcu si Andreea Bibiri sint doar citiva dintre cei care se pregatesc impreuna pentru filmari.
Pe linga repetitiile pe text, actorii s-au intilnit si cu cele doua echipe de hair stilisti, make up artisti si stilisti costume pentru a stabili noile schimbari de look, probele de machiaj si cele pentru hainele personajelor.

550_proiectul2_IMG_3985.jpg

Sa-mi fie rusine, nu stiu cine e. Andreea Bibiri? Ca Papadopol nu pare a fi

3 thoughts on “Toamna se numara sughiturile”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *