Timpuri Noi lanseaza primul clip de pe noul album peste o saptamana

Primul clip de pe “Back in Business”, noul album Timpuri Noi, va putea fi vazut incepand de saptamana viitoare, informeaza Media Pro. “Umbrela” este o poveste despre dorinta si neimplinirea ei, poveste din care fac parte 10 cupluri.

Single-ul inseamna revenirea in media (TV si radiouri FM) a celei mai puternice trupe romanesti a anilor ’90. Dupa desfiintarea in 2000, vocalistul Artan (Adrian Plesca) a fondat Partizan, cu care a scos doua albume, apoi, in 2005, s-a reunit cu Dan Iliescu, chitaristul si compozitorul Timpuri Noi, pentru o serie de concerte foarte gustate. “Umbrela” include o aparitie a Nicoletei Luciu.

Timpuri Noi a aparut in 1983, ca o trupa de new wave cu mesaj rebel. Pana in 1990, a scos pe piata doar cateva piese, pe un vinil din seria “Formatii romanesti de rock”. Motivele tineau de faptul ca muzica rock se afla in general la index, dar si de mesajul protestatar al unor piese ca “Becule” sau “Perfect”. Dupa 1990, trupa a lansat patru albume, dintre care un unplugged, pe o directie muzicala originala si plina de umor, dar mai aproape de mainstreamul romanesc decat experimentele din anii ’80. “Partizan” a reprezentat intr-o oarecare masura o revenire la spiritul anilor ’80, printre altele datorita prezentei in formula a lui Razvan “Suedezu'” Moldoveanu, membru al unei formule Timpuri Noi din vremea comunismului.

Imagini de la filmarile “Umbrela”. Filmarile au avut loc miercuri, 26 iulie si au durat 15 ore.

550_IMG_0170-mica.jpg

550_3.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *