The Industry nr. 9

The Industry nr. 9

The Industry nr. 9

Partea bună la revista asta, aşa business şi neconflictuală cum e, e că m-a înjurat lumea din mai multe părţi. Printre altele, deşi o prestez pentru Intact, am fost acuzat că sunt vândut la… PRO. Reiese că ce fac are un anume grad de relevanţă.

Cu ce mă laud în numărul ăsta: 

  • Televiziunea în cifre, un cover story în care am compilat cinci sau şase studii referitoare la Europa, SUA şi România ca să dăm o perspectivă globală asupra schimbărilor din piaţa TV. Am exersat jurnalismul grafic cum am putut mai bine şi suntem mulţumiţi de ce-a ieşit.
  • o analiză a împrumutului pe care l-a făcut CME (PRO) la Time-Warner şi a consecinţelor pe care acesta le are pentru piaţa românească.
  • un reportaj de Vlad Ursulean, numit România fără ziare. Titlul e lămuritor, am gândit un layout pentru care merită să luaţi revista.
  • un interviu cu Gottfried Langenstein, vicepreşedinte ARTE. Canalul european de cultură are un site spectaculos şi e preocupat de tehnologiile noi fiindcă providerii tradiţionali nu au mare chef să-l pună în pachetele de bază.

The Industry se găseşte în locuri gen Cărtureşti sau AFI. O puteţi primi dacă vă abonaţi, instrucţiunile se găsesc pe site.

Post your thoughts