Tetris cu oameni

Asta se poartă în Japonia, la TV. Mie mi se pare că am putea încerca ceva asemănător cu Băsescu şi cei 322, în piramidă de circ.

Sursa.

 1. Iulian Comanescu Reply

  Florin: îmi pare rău, a trebuit să-ţi şterg bancul. Exista oameni care au murit acolo. Apreciez conexiunea, nu-l ştiam, dar nu se face.

 2. taz Reply

  Florin, don’t worry at all, just email it to me, cool? 🙂

 3. Florin Reply

  Imi pare sincer rau, recunosc ca m-am pripit la asta. DA-o-ncolo de conexiune!

 4. raz Reply

  acest video a fost pe digg.com si a fost vazut de zeci de mii de oameni inca de acum o saptamana, asa ca nu e meritul nici lui sfantul.ro si nici a lui comanescu ca l-ar fi “descoperit”.

 5. gusti Reply

  Imi place mult asta: “Exista oameni care au murit acolo”. Este o marturie a credintei stramosesti cum ca “jana nu e moarta, jana se transforma”.

  Patruns de fiorul ezoteric am o nelamurire: numai cei care au murit acolo exista? De exemplu, mie mi-e tare dor de cateaua mea Sasa care s-a prapadit mincind otrava de pe jos. Am vreo sansa ca ea sa mai existe?

  Sa nu-mi zici ca daca vreau sa aflu cu exactitate trebuie sa ma duc dupa ea :))

 6. Iulian Comanescu Reply

  Raz: da, sunt ridicole pretentiile astea ca x sau y a gasit inainte un link. Daca x facea respectiva emisiune si y o prezenta ca fiind a lui era altceva.

 7. Iulian Comanescu Reply

  Florin: No problemo, pe toti ne ia apa din cand in cand, nu? Chestiile astea spuse in public risca sa jigneasca pe cineva.

  Gusti: nu-s fanul corectitudinii politice, dar nu pricep ce vrei sa spui. Bancul ala putea supara lumea.

 8. George Reply

  Iulian,
  Tehnic, oameni au murit pentru ca tu sa poti sa spui ‘faza’ cu Basescu si cei 322 de parlamentari.
  Diferenta fata de bancul pe care cred ca vroia sa-l zica Florin este ca suntem mai constienti de mortii lor decat de ai nostri.
  Nu vreau sa intelegi ca sunt in dezacord cu decizia ta.

Post your thoughts