Teste tehnice la Dogan

O prima tranșă de teste tehnice care s-au făcut, marți, la Dogan s-a lăsat cu oarece oftaturi de la oamenii din instituție. Probleme: calitatea imaginii și cadre cam “urâte”, spune cineva care a asistat. Pe de alta parte, postul a început să se vadă pe Astral și acum arată destul de bine. E prea devreme ca să tragem concluzii.

Apropo, o întrebare pe care o adresez cam devreme, dar e interesantă: cum va schimba apariția Dogan piața de publicitate TV? Va influența ea bugetele pentru proiecte noi ale mogulilor Sârbu și Voiculescu?

6 thoughts on “Teste tehnice la Dogan”

 1. Iulian,
  initial eram sceptic in ceea ce priveste Dogan. Insa acum, dupa ce am vazut ce achizitii au facut, cred ca pot ataca cu succes cota de 10%. Ca programe, arata a televiziune ce va obtine cu usurinta 10%.
  In ceea ce priveste intrebarea ta, cred ca bugetele noilor proiecte vor trebui revazute (pornind de la venituri si pe urma taiat din costuri) si poate unele proiecte vor pica testul de profitabilitate.
  Personal cred ca grupul lui Voiculescu este mai vulnerabil decat cel al lui Sarbu pentru ca viitoarea cota Dogan va musca in primul rand din cota Antenei 1.
  Ramane de vazut, daca ma insel o sa imi dau demisia din calitatea mea de forumist media 🙂

 2. Pai tinta lor e 18-49..deci targetul Pro-tv-ului si Primei tv….iar prin atragerea de vedete expirate gen Vacanta Mare sau la Bloc..asta spera ei..
  Oricum.. foarte slaba grila..nu ma regasesc in niciun program propus de ei..si vedete gen Dana Razboiu..la care iti vine sa adormi cand prezinta stirile..Alina Sorescu, Cosmin Cernat, Gabriela Cristea,Adrian Enache, Andreea Antonescu, fufele alea doua de la B1tv..e clar..”vor da lovitura”

 3. Maxim: de ce crezi ca ataca Antena 1? Vedetele stranse mi se pare mai curand ca ataca spatiul turco-balcano-manelistico-golanesc care a devenit, de cativa ani, fieful Pro TV.

  Am scris pe vremuri un articol despre “regionalismul televiziunilor'”, pornind de la indicii de afinitate. Reiesea ca Antena 1 e mai curand moldoveneasca, iar Pro TV-ul, sudist. Pornisem de la ceea ce era vizibil (moldovenii de la Divertis, pe Antena, oltenii-munteii de la Vacanta Mare, pe Pro) si constatarea s-a verificat destul de bine pe indici de afinitate.

 4. Iulian,
  ProTV-ul are ca programe de succes meciurile din Champions League si filemele americane.
  Dogan va avea ca programe de succes meciurile din Liga lui Mitica, in plus a adunat toata floarea cea vestita de care pomenesti.
  In timp, aceste lucruri vor conta.
  Are cineva date de piata despre week-endul asta?

 5. Iulian draghe si voi stimati cetateni blogeri…pot sa zic si eu ceva? canal D este asa cum ii e numele: Ca-nal! care poate fi de scurgere, de trecere, colector, de…reziduuri, canalul coledoc…si ai sunt, dar nu-mi vin acum…CanaD e ca o manea dementa, din alea in care interpretul respectiv, surexcitat si cu buzele umede, repeta obsesiv: “auzi! auzi! auzi!” de-ti vine sa-ti versi continutul colecistului in batista (daca ai!) Nimic nou sub soare. In curand vom asista la mari scandaluri media, in ceea ce-i priveste pe angajati, cu ridicari de pumni, amenintari si chiraieli specific dambovitene. Vor fi destule sbiecte ptr. tabloide. Nu cred ca va avea viata lunga acest Ca-nal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *