Teo, Tanţa, Moianu, Reisler au intrat pe Romantica

Transmisiune în direct, de la Mănăstirea Plumbuita, cu Teo, Tanţa şi Marius Ciprian Pop, popă, artist, om de bine, de la 12.00. Raluca Moianu şi Irina Reisler, de la 15.00, Teo şi Tanţa de la Circ. Interesant e modul cum s-a intrat în emisie: Teo şi gaşca vor sa inventeze televiziunea din mers, cu ajutorul telespectatorilor, care pot suna pentru sugestii la 021 589 40 40.

Mi-a plăcut ID-ul postului, ca şi restul graficii – curate, minimaliste. Un nume de emisiune din puţul gândirii: “Ca-n cană”, cu Ana-Maria Prodan, fata Ionelei Prodan.

Sunetul nu este egalizat la mesajele către Teo. Muzica e mai tare decât vocea.

Comunicatul de presă:

O VESTE BUNĂ

De Bunavestire, Romantica lansează un nou concept de comunicare: în premieră în România, o televiziune invită telespectatorii să participe activ la construirea acesteia. De la dumincă, 25 martie, şi până de Florii, ziua unui spectacol grandios de relansare a Romantica, liniile telefonice şi vedetele sunt în aşteptarea mesajelor de la telespectatori: sugestii, păreri, comentarii. Toate vor fi ascultate, iar programele Romantica vor ţine cont de acestea.
De Bunavestire, Romantica a început primele transmiuni în direct. La ora 12, la Mănăstirea Plumbuita, Teo, Tanţa şi Marius Ciprian Pop – preot, artist şi, de-acum, şi realizator de emisiuni, le-au vorbit telespectatorilor despre semnificaţia religioasă a zilei: o sărbătoare sub semnul căreia Romantica s-a înfăţişat, pentru prima dată oamenilor. La ora 15, Teo, Raluca Moianu şi Irina Reisler v-au spus ce înseamnă, în esenţă, Romantica: emoţie, bucurie, poveste, prietenie, familie – adică exact acele lucruri care contează, cu-adevărat, în viaţă. La ora 17, Teo a dezvăluit telespectatorilor locaţia marelui show: Circul Globus, acolo unde va avea loc ,,Întoarcerea Trandafirului. De Florii’’, un spectacol de televiziune al cărui public va fi alcătuit, pentru prima dată, din telespectatori fideli. Iar la ora 20, toate vedetele Romantica şi-au dat pirma întâlnire LIVE cu publicul. În studioul emisiunii ,,Teoviziunea’’, Teo, Tanţa, Anamaria Prodan, Catinca Roman, Nicoleta Voica, Irina Reisler, Oana Sârbu, Cătălin Crişan, Radu Nechit şi Ioana Oprea, Oana Zăvoranu, Monica Ropotă, Raluca Moianu, Gelu Voicu, Marius Ciprian Pop, Andreea Bănică şi Ionuţ Dolănescu le-au cerut telespectatorilor ca în săptămâna care vine să îşi spună părerea despre emisiunile lor.
La numai câteva minute de la deschiderea liniilor telefonice Romantica, zeci de oameni au sunat să ureze succes şi spună ce vor să vadă la televizor.
De luni dimineaţă şi până în Duminica Floriilor, fiecare dintre realizatorii de emisiuni Romantica îşi prezintă, în direct şi la ora sa de program, formatul şi cere părerea telespectatorilor despre teme, invitaţi… şi chiar despre decor! Iar numărul de telefon la care oricine poate suna este 021. 589.40.40.

 1. monica L Reply

  nici interceptata de SRI n-as comenta ceva… dar imi aduc aminte de o povestioara reala de acum vreo 20 de ani… S. Nicolaescu tinea o sedinta ad-hoc (platou) de analiza muncii in plina filmare, deja ii bestelise si injurase in stilu-i caracteristic pe aproape 2/3 din membrii echipei… cind s-ajunga la scenografa.. aceasta ii atrage atentia ca avea o gaurica de molie in puloverul Shetland adus din strainatate, biensur… si fiecare din cei prezenti a inceput sa comenteze, vai… cum s-o fi intimplat, se stopeaza gaura sau nu, se trage un fir de lina si se repara… solutii anti-molii… dupa 5 minute… situatia era detensionata si Nicolaescu pleca ingindurat…spre aparat….incepea filmarea… cam asa ati procedat si dvs., domnule Comanescu… (“Mi-a plăcut ID-ul postului, ca şi restul graficii – curate, minimaliste. …Sunetul nu este egalizat la mesajele către Teo. Muzica e mai tare decât vocea.” s.a.m.d.)

 2. Iulian Comanescu Reply

  Stimata doamna Monica L, va rog mult sa fiti mai explicita in ce vreti sa spuneti. Mesajele dvs. nu prea fac decat sa enerveze pe toata lumea.

 3. monica L Reply

  …”pe toata lumea”… mi-a placut… dulcea generalizare… sau ati facut un sondaj blitz de opinie?
  Chiar trebuie sa fiu mai explicita? Nu cred, dar, in fine, subiectul articolului era derizoriu, mi s-a parut ca ati scris la comanda, dar fiind abil analist si scriitor, ati reusit sa comuntati atentia de la esenta (vai, un cuvint nepotrivit in acest caz) la marginalii.. Na, ca acum risc sa va enervez de-a binelea… Va rog, data viitoare (DACA VA MAI EXISTA O DATA VIITOARE) cenzurati-ma…
  P.S. Pun pariu ca n-ati fi cules niciun comentariu aici… m-am gasit eu mai bagacioasa si mi-am luat-o…

 4. Iulian Comanescu Reply

  Monica L: da, “pe toata lumea” e cam mult, dar procesele de intentie pe care obisnuiti sa le faceti au enervat si pe altii si nu denota nici buna cuviinta, nici uzantele de comunicare cerute aici. Vad ca va incapatanati: “Ati scris la comanda”.

  Daca dispareti, nu voi simti lipsa cotcodacelii dvs. sibilinice. Daca ramaneti, va rog sa aratati mai multa urbanitate. Poate atunci ne-am intelege,

 5. daniel Reply

  Cred ca e primul comentariu pe care il fac in zona de blog; pana acum m-am marginit doar la a citi. Am o singura chestie de zis (asa, de luni dimineata). Mi s-a parut disproportionata reactia dvs, d-le Comanescu, fata de comentariul initial (o fi tot legata de ‘luni dimineata’?). Nu stiu, oi veni dupa o Buna Vestire in care am iesit mai linistit si mai ingaduitor cu altii, dar personal nu-mi cad bine astfel de reactii. Mi-aduc mereu aminte de inghesuiala din 311.

  Sper sa nu va suparati prea mult pe o critica care nu se vrea altfel decat constructiva.

 6. Iulian Comanescu Reply

  Daniel: nu, nu mă supăr, ba chiar mulţumesc de tragere de mânecă. Totuşi, a fi suspicios e una din cele mai stupide… modalităţi de a face pe deşteptul.

 7. Anca Reply

  exact la asta ma gandeam si eu, in loc de metafore nu era mai bun un mesaj direct, in primul comentariu, ca sa nu mai presupunem, speculam, sa ne suparam si sa ne intepam?
  uff, comentatorii

 8. Ralu Filip Reply

  din comentariul lui Iulian Comanescu adresat lui monica L, 26 martie 2007: “lipsa cotcodacelii dvs. sibilinice”….Mr. Comanescu, shall I say more?

 9. simona christina Reply

  care poate sa imi spuna si mie fratilor kre va fi programu’ de acu’ incolo… k am rasfoit tot google-ul si nu am gasit si eu noul program… scrieti-mi si mie pe iepurashu_scumpik plsss

 10. alinaB Reply

  emisiunea a fost super .Teo,emotionata ,dar la fel de spontana si spumoasa ca intotdeauna .Multa bafta in continuare!! .Ne bucuram sa vedem persoane care ne reprezinta cu adevarat ,nu doar fite si stiluri care mai de care mai sofisticate si mai pretentioase care nu au de fapt nimic inteligent de spus niciodata .Pacat de prezenta Oanei Z.care ,imi pare rau sa o spun ar da bine in alte parti ,nici intr-un caz pe un post de televiziune care speram sa se adreseze familiei in special.Este mult prea vulgara ,oricat s-ar stradui si frapeaza si mai mult in compania lui Teo care ,sincer ,nu are absolut nimic in comun cu aceasta persoana.

Post your thoughts