Teo la Prima, bine și rău

O-ul din “Teo” e din ce în ce mai mare și mai gol, îmi venea să zic după primele patru-cinci minute din “Teo Live”, al cărui episod-pilot a început nu demult la Prima TV. Regina în bejenie a divertismentului TV românesc și-a revenit totuși parțial, după episodul Romantica: mai multă fantezie, pusee de umor, interacțiune reușită cu oamenii din platou, bună dispoziție reală, plus invitați buni. Sunt șanse ca Teo să aibă succes pe Prima dacă:

– problemele de lumină sunt rezolvate urgent, la fel ca și încadraturile și regia de montaj. Emisia arată la fel de prost ca la Romantica, iar asta e sinucigaș, dat fiind locul de unde a plecat Teo înainte de a veni la Romantica – poleitul Pro TV.
– Teo se îmbracă cu altceva – a avut o ținută strâmtă și în ultima vreme a câștigat la loc o parte din kilogramele care deveniseră acum câțiva ani obsesie națională, via publicațiile mondene, iar asta sare în ochi la haine neadecvate.
– Tot Teo încetează să-și mai plângă soarta și să se mai roage de telespectatori să se uite la ea.

Interesant e faptul că Prima a așezat-o în grilă pe Teo înaintea fostului segment de la Pro TV, fiindcă emisiunea ei are loc între orele 16.30 și 18.00, cu alte cuvinte se termină la un sfert de oră după ce intră Cătălin Măruță pe Pro TV. Cu alte cuvinte, Teo are oarecari șanse să devină lider de audiență, iar noi n-o să ne putem urmări un duel de audiențe.

În rest, mai puteți vedea și voi ce se întâmplă încă vreo jumătate de oră.

10 thoughts on “Teo la Prima, bine și rău”

  1. au fost mici probleme, dar vorba ta, s-au rezolvat. Mi-a placut cum a iesit emisiunea si maine, cu sigurantza se vor mai rezolva o gramada de probleme si totul va fi mult mai bine..

    Cred ca e prima emisiune Teo la care ma uit cap-coada 🙂

  2. Pai e asezata pe segmentul orar care e posibil pentru emisiunea ei. nu uita ca la 6 incepe Focus pe prima…iar de la 16 chiar nu vad ce ar putea-o bate la rating in acest moment.

  3. teo incepe la 16:30 deci are max 30 de min de audienta pana la stirile de la ora 17:00 de la Protv. Pacatul ei e ca nu e baba gravida violata iar apoi injunghiata de un porc recidivist alcoolic intr-un marfar deraiat de o alunecare de teren provocata de inundatiile de dupa ninsoarea adusa de extraterestrii designeri de lumi paralele. Sau poate norocul. Daca e desteapta ramane doar pe week end ca s-o cranieze pe Raduleasca. Astea doua parca nu s-au certat inca. Pacat. Mare pacat.

  4. daca ar pune-o peste Maruta ar reiesti foarte clar ca mare parte din audienta se datoreaza postului si nu vedetei care face o emisiune. teo-prima nu este egala cu teo-pro tv

  5. Una din marile probleme ale statiilor tv care da un mare plus Pro-ului: sunetul. Nu avem sunetisti. Sau avem sunetisti dar n-au ureche. Sunetul PRO-ului te agata chiar de prin casa (chestie experimentata cu fiul meu de 3 ani) restul suna ca din buda sau au compresia reglata aiurea. La teo sunetul a fost groaznic. Din pacate nu cred ca-si dau seama cat pierd pe chestia asta.

  6. Am apucat sa vad din emisune doar ultimele 20 de minute si din ce-am vazut mi-a placut. Indiferent de ce-o sa spuna lumea Teo e un brand. Daca o sa mai scape de unele manierisme va merge pe mai departe fara nici un fel de probleme.

  7. Mihaela ca ce-a fost buna? Cu o emisiune cu manelisti care se tot bat cu caramida in piept ca-s lautari? Tziganizarea mentalitatii romanilor continua. Audienta sa traiasca !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *