Teo in Psihologia azi

Interviu și copertă Teo Trandafir în “Psihologia azi“, după takeover-ul de către Realitatea-Cațavencu. Așadar, relansare:

Cum o sa arate postul Romantica? Eu vreau sa fac o televiziune la care in primul rand sa ma uit eu, adica sa fie si inteligenta si siropoasa, dar nu foarte: ca si cum ai manca o prajitura buna, insiropata, dar nu exagerat ca sa balteasca, sa aiba si crema si sirop si cacao si un piscot! Ar putea fi Tiramisu…

“Pshiologia azi” o promovează prin urmare pe Teo, care promovează Romantica ș.a.m.d.
Comentarii la “inteligentă și siropoasă, dar nu foarte”? Cred că singurul lucru la care ne putem gândi e Almodovar și “foarte” se referă la “siropoasă”…?

teomica.jpg

2 thoughts on “Teo in Psihologia azi”

  1. Vazut layout la taraba, si ramas cu impresii amestecate:

    Plusuri: – foto de calitate mai buna, un aspect mai “curat” si mai rafinat al fontului

    Minusuri: 1) minimizarea pana spre disparitie a cuvantului “AZI”, care cred ca dadea forta conceptului, dadea pozitionare. Psihologia AZI e o treaba mult mai de forta decat simplu “Psihologia”. Incercarea artificiala de a ocupa o categorie, prin titlu, prin diminuarea pozitionarii, nu mi se pare inspirata. Astazi nu se mai merge pe orizontal, se merge pe vertical in media, pe “adancime”, pe nisa. “Psihologia azi” era o treaba mai despteapta. Au vrut probabil sa ocupe teritoriu, avand in vedere licenta anuntata de Edipresse, dar cred ca au gresit-o cu implementarea.
    2) felul in care este proportionat numele creeaza un sentiment ciudat de dezechilibru in pagina, chiar cu scrisurile de pe dreapta cu tot (datorita diferentei de “greutrate” date de marimea fonturilor)
    3) nu stiu daca chiar cu Teo as fi inceput o relansare. Poate as fi cautat ceva mai picant, si nu obligatoriu din trust. Dar aici incep sa apara probleme, apropo de trusturi… ca “vedeta noastra nu poate sa apara, bla, bla”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *