Teo a făcut 2,1 în medie, aseară, la femei de peste 35 de ani

“Întoarcerea Trandafirului”, adică lansarea propriu-zisă a Romantica, a făcut aseară o medie de 2,1 %, pe targetul căutat de post: femei, peste 35, educație medie-înaltă. Intervalul orar: 17.00-21.05. Vârf: 4,3 la 17.51. Sursa: cineva de la Romantica

Are cineva cifrele pe all urban? Că văd targetul ăsta pentru prima oară…

UPDATE: Pe all urban, a făcut în jur de 1 punct, până după ora 21.00, când s-a dus în vrie. Sursa: evident, un binevoitor.

7 thoughts on “Teo a făcut 2,1 în medie, aseară, la femei de peste 35 de ani”

 1. Apropos….
  Ce sanse ii dai lui Teo?
  E draguta, simpatica, ii merge cerebelul numai ca……..media romaneasca (asemeni celei occidentale) este o jungla. In plus fata de cea occidentala contine un septel insemnat de dobitoci si dobitoace care, in mod normal, nu au ce cauta in presa pentru ca habar nu au ce e aia jurnalism.
  Revenind la Teo, nu mi se pare a fi genul de hiena care sa reuseasca sa smulga o cota mai mare. Acuma depinde foarte mult si de ce finantare i se acorda.
  Am o senzatie neplacuta si trista in acelasi timp ca Teo este asemeni unui porumbel prins intr-o cusca cu 7-8 ulii infometati.
  Sa fie bunul simt sau buna credinta un scut suficient de puternic?

 2. Si de televizoarele date celor din publicul de la Circul Globus, de la lansare, nu ne spui nimic? Macar ce marca erau? :))

 3. Dar de telefoanele mobile oferite ziariștilor la conferința de presă de la lansare nu ne zice nimeni nimic? 😀

 4. P. Vlad: Păi a scris deja Brăduț aici: http://www.jurnalismonline.ro/?p=860, eu n-aveam ce să mai dau. Mă gândesc că aș fi putut să fiu primul care să dau știrea dacă m-aș fi dus și eu la conferința de presă, m-au invitat în mod repetat, dar n-am avut când. Problema e că dacă aș fi fost m-aș fi procopsit cu un mobil și cu o problemă etică 🙂

  Apropo de ziariști și cadouri, știi cât de nasol e să refuzi în situații de astea? Dacă refuzi, PR-ul se supără ș.a.m.d. Când eram la “Evenimentul zilei”, cineva a ținut morțiș să-mi ofere o sticlă de Chivas de un catralion de ani. Am dus lupte grele s-o refuz și până la urmă m-am învoit la un snop mare de pixuri ieftine, ca să nu creadă PR-ul că sunt supărat. Am mituit mai departe toată redacția cu ele.

 5. Ptr. Vlad: faza cu telefoanele e deja veche. Intre timp, la o alta conferinta de presa (companie de telefonie mobila), ziaristii s-au ales tot cu telefoane mobile (Nokia, dar nu stiu ce numar :D). Dar televizorul, cat e televizorul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *