Teo a făcut 2,1 în medie, aseară, la femei de peste 35 de ani

“Întoarcerea Trandafirului”, adică lansarea propriu-zisă a Romantica, a făcut aseară o medie de 2,1 %, pe targetul căutat de post: femei, peste 35, educaţie medie-înaltă. Intervalul orar: 17.00-21.05. Vârf: 4,3 la 17.51. Sursa: cineva de la Romantica

Are cineva cifrele pe all urban? Că văd targetul ăsta pentru prima oară…

UPDATE: Pe all urban, a făcut în jur de 1 punct, până după ora 21.00, când s-a dus în vrie. Sursa: evident, un binevoitor.

 1. Sacal teverist Reply

  Apropos….
  Ce sanse ii dai lui Teo?
  E draguta, simpatica, ii merge cerebelul numai ca……..media romaneasca (asemeni celei occidentale) este o jungla. In plus fata de cea occidentala contine un septel insemnat de dobitoci si dobitoace care, in mod normal, nu au ce cauta in presa pentru ca habar nu au ce e aia jurnalism.
  Revenind la Teo, nu mi se pare a fi genul de hiena care sa reuseasca sa smulga o cota mai mare. Acuma depinde foarte mult si de ce finantare i se acorda.
  Am o senzatie neplacuta si trista in acelasi timp ca Teo este asemeni unui porumbel prins intr-o cusca cu 7-8 ulii infometati.
  Sa fie bunul simt sau buna credinta un scut suficient de puternic?

 2. Oana Reply

  Si de televizoarele date celor din publicul de la Circul Globus, de la lansare, nu ne spui nimic? Macar ce marca erau? :))

 3. P. Vlad Reply

  Dar de telefoanele mobile oferite ziariştilor la conferinţa de presă de la lansare nu ne zice nimeni nimic? 😀

 4. Iulian Comanescu Reply

  P. Vlad: Păi a scris deja Brăduţ aici: http://www.jurnalismonline.ro/?p=860, eu n-aveam ce să mai dau. Mă gândesc că aş fi putut să fiu primul care să dau ştirea dacă m-aş fi dus şi eu la conferinţa de presă, m-au invitat în mod repetat, dar n-am avut când. Problema e că dacă aş fi fost m-aş fi procopsit cu un mobil şi cu o problemă etică 🙂

  Apropo de ziarişti şi cadouri, ştii cât de nasol e să refuzi în situaţii de astea? Dacă refuzi, PR-ul se supără ş.a.m.d. Când eram la “Evenimentul zilei”, cineva a ţinut morţiş să-mi ofere o sticlă de Chivas de un catralion de ani. Am dus lupte grele s-o refuz şi până la urmă m-am învoit la un snop mare de pixuri ieftine, ca să nu creadă PR-ul că sunt supărat. Am mituit mai departe toată redacţia cu ele.

 5. Oana Reply

  Ptr. Vlad: faza cu telefoanele e deja veche. Intre timp, la o alta conferinta de presa (companie de telefonie mobila), ziaristii s-au ales tot cu telefoane mobile (Nokia, dar nu stiu ce numar :D). Dar televizorul, cat e televizorul?

Post your thoughts