Televiziunile care vor bani de la politicieni în campanie…

…sunt trei, deocamdată, dacă le numărăm pe cele aparţinând marilor grupuri media: Realitatea TV, Prima TV şi Antena 1 – şi numai pe staţii locale, altele decât din Bucureşti, spune CNA. Lista “provizorie” cuprinde o enumerare destul de lungă de mici posturi locale, ceea ce e ok din punctul de vedere al acestora – mai puţin alimentate cu venituri din reclamă – şi al candidaţilor – pentru care zona geografică determinată e importantă dat fiind uninominalul. În funcţie de cum vor separa tronsoanele plătite de cele neplătite, televiziunile vor avea sau nu pierderi de credibilitate în această campanie.

CNA dă listele de pe propriul site drept “provizorii”, deşi decizia proprie spune că acestea ar fi trebuit închise pe 10 octombrie. E de văzut dacă se mai aşteaptă vreun grup media sau nu. Aşa cum era de aşteptat, liderul de piaţă Pro TV nu s-a băgat în toată povestea, indiferent la politică precum se ştie că e. Rămâne de văzut cine şi cum va închide lista. Se oferă cineva din Bucureşti? Mai are când?

  1. bagatare Reply

    la ce salarii au baietii (dupa cum am vazut in ultimele dezvaluiri de pe la tv), eu zic ca politicienii isi permit. mai ales ca stiu ca partidele incaseaza anul sume mari de bani de la bugetul de stat.

Post your thoughts